KayaHosting
Birisi mi Spawnlandı?
Merhaba @Zergi.ByNeels, denilen kişinin KayaHosting adı altında sahte evraklar ile sunucu sattığını tespit ettim. Ve bunu sizlere söylemek istiyorum.
Paintten taze taze çıktı demek istemiş...
![]()
Belgenin hiç bir şekilde doğruluğu yoktur, intvd üzerinden de vergi kimlik numarasını sorgulayabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
![]()
Gerçekden kafayı sıyırmış...
RYZEN cihazın fiyatlandırmasınına bakınız :D![]()
Sahte belgenin tam görüntüsü (Paintten yapıldığı o kadar belli ki yazı fontuna bakınız :D)
![]()
Bu tür dolandırıcı kişilere paranızı kaptırmayınız ucuz diye gözünüzü bürümesin ucuz etin yahnisi yenmez...
@KayaHosting uygun fiyat ve yüksek performans odaklı hizmet vermeye özen göstermektedir.
"sahte evraklar" demişsiniz ama paylaştığınız sadece 1 evrakın ekran görüntüsü var.
"Paintten taze taze çıktı demek istemiş..." demişsiniz ama Paint programı ile yapılmadı, Photoshop CS6 programı ile yeniden düzenlendi çünkü E-devlet üzerinde ki vergi levhası bulanık ve zor okunur bir şekildeydi. Bu sebepten dolayı yeniden photoshop ile düzenleyip paylaştık.
"Belgenin hiç bir şekilde doğruluğu yoktur" demişsiniz. Neye göre, kime göre yok?
"Gerçekden kafayı sıyırmış..." demişsiniz. Bu şekilde hitaplar gerçekten hiç hoş değil. Eğer ki böyle bir rahatsızlığımız olsa bile insanların hastalıklarını alay konusu yapmak çok yalnış!
Ryzen9 3900 işlemcili cihazlarımızın fiyatlarını diğer firmalar gibi yüksek fiyatlı yapmadığınız için dolandırıcı mı oluyoruz gerçekten? İnsanların ucuza hizmet almaya hakkı yok mu ya da bizim ucuza hizmet vermeye hakkımız yok mu?
"Bu tür dolandırıcı kişilere paranızı kaptırmayınız ucuz diye gözünüzü bürümesin ucuz etin yahnisi yenmez..." demişsiniz ama bir şeyin ucuz olması yalan olduğu anlamına gelmez. Bizden herhangi bir hizmet almamışsınız ve bize "dolandırıcı" diyorsunuz. Gerçekten çok yalnış yapıyorsunuz, yalnışlarınızı düzeltmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Ayrıca hakkınızda biraz araştırma yaptım ve siber güvenlik konusunda deneyimli olduğunuzu öğrendim. Gerçekten tebrik ederim. Şunu da belirtmek isterim ki insanları her zaman yaptığı yanlışlar ile değilde yaptığı doğrular ve iyilikler ile de yargılamanız, paylaşmanızı tavsiye ederim.
@KayaHosting firmasının 10'larca müşterisi, 100'ü geçkin siparişi vardır.
Ayrıca Discord üzerinde 100'lerce kişiye hizmet verdim, 1000'lerce ücretsiz ürün dağıttım, 3200'i geçkin satış yaptım ve 10'larca kişiye karşılıksız sponsor oldum.
Ayrıca kaç dolandırıcı telefon numarasını veriyor, kaç dolandırıcı adresini verip gelen misafire çay/kahve ısmarlıyor, kaç dolandırıcı sesli görüşme üzerinden saatlerce destek veriyor ve kaç dolandırıcı 3 yıl boyunca hizmet veriyor?
1 • Keşke bizim yalnışlarımızı paylaşmak yerine önce kendi yalnışlarınızı düzeltmeniz gerektiğini anlasanız.
2 • Ekran görüntüsünde ki 4GB VDS satın aldı ve daha 9. gününde 2. ayın ücretini gönderdi. Hemen bir üstte ki ekran ekran görüntüsünde SA:MP sunucusu açık ve 80-100 civarı üyesi var ama performansı sizde görebilirsiniz.
Dipnot: üstte ki ekran görüntüsünde göründüğü üzere özel konuşmaları paylaşmak için gerekli izin alınmıştır.
3 • Bizden sanal sunucu (VDS) hizmeti alan müşterilerin cihazlarından sadece bir kaçının ekran görüntüsü.
Dipnot: bir sorun çıkmaması adına bazı kısımlar sansürlenmiştir.
4 • Müşterilerimizden gelen yorumlar genel olarak olumludur.
Ayrıca anlayamadığım bir şey var.
Sahte vergi levhası ile vergi dairesi müdürlüğü ilgileniyor diye biliyorum, buraya konu açmanızda ki sebep nedir? Durun, ben söyleyeyim; karalama kampanyası.
Herhangi bir dolandırıcılık konusunda savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
Dipnot: @Batuhan Yenidogan sanırsam forumun sahibi. Konuyla ilgili gerekli işlemleri yapmasını temenni ediyoruz. Bir Hosting firmasının adının, bir Minecraft Forum'unda geçmesi sizce de biraz garip değil mi? Konuyla ilgili ilk ve son mesajım/açıklamamdır!
Saygı ve sevgilerimle ?
Sağlıcakla kalın ?
Şimdiden herkesin dünya kanser gününü bütün içtenliklerimde kutlarım.
Moderatör tarafından düzenlendi: