Çözüldü ByNeels'in Sahte Vergi Levhası ile Sunucu Satış Sorunsalı (KayaTosting)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zergi

Network Dev ()
MinePass
Elmaslar
413
Minecraft
ZergiYT

Discord:

Zergi#9302

ByNeels denilen kişinin KayaHosting adı altında sahte evraklar ile sunucu sattığını tespit ettim. Ve bunu sizlere söylemek istiyorum.

Paintten taze taze çıktı demek istemiş...
k5igqc2onzecknhd9wrmr178w.png

Belgenin hiç bir şekilde doğruluğu yoktur, intvd üzerinden de vergi kimlik numarasını sorgulayabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

09etboiohzur49p74qza75pzg.png

Gerçekden kafayı sıyırmış...

ee1nyzb89pfbj82bibzq4k98m.png
RYZEN cihazın fiyatlandırmasınına bakınız :D

Sahte belgenin tam görüntüsü (Paintten yapıldığı o kadar belli ki yazı fontuna bakınız :D)
KayaHosting-VL.png

Bu tür dolandırıcı kişilere paranızı kaptırmayınız ucuz diye gözünüzü bürümesin ucuz etin yahnisi yenmez...​

Moderatör tarafından düzenlendi:
Aslında seviyorum böyle gençleri, işe girmeye çalışıyorlar. Sanki vergi levhası olan firmalar gelen 1 tl'ye bile fatura kesiyor da çocuğu suçlayacağız :)

Aslında seviyorum böyle gençleri, işe girmeye çalışıyorlar. Sanki vergi levhası olan firmalar gelen 1 tl'ye bile fatura kesiyor da çocuğu suçlayacağız :)
nerden biliyon knk kesmediğini

Yokmu bi hayırlı olsun :-)​

hop kayahosting aç kapıyı kardeşim

hayırlı olsun krdşm var bi hayırlı olsun

Bunun bir suç olduğunu bilmeniz gerek, keyubu, kayizer gibi firmaları kötüleyip kendine çeken birisinden ne beklersin?

O fiyatlar ne öyle . Haksız rekabet davası açacağım, bizi 2 haftaya batırır o fiyatlarla .

1612215283212.png

xd

barkodu okutsak ne olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl