ByErtan 1.7.2 Faction Plugin Paketi + Map!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByErtan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.099
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByErtan

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Öncelikle Herkeze Merebalar Konuma Geldiğiniz İçin Öncelikle Teşekkür Ederim. Plugin Paketimi Tamamen Ben Kodladım Yapabildiğim Kadarını Emek Vererek Yaptım + Fazla Grup Ekledim ''GroupManager'' Pluginine Evet! Paketimize Bir Göz Atalım!

ScoreBoardStats (Tablo)

2017-02-004-crop.png

Anti Reklam Scripti (Reklam & Küfür Engelleyici) 2017-02-03_20.07.28-crop.png
NOT: bu yazı yazarsa attıgınız reklam gözükmez ve sunucudan kickler

Sohbet Silme Scripti (komut /sohbetisil) permissions Oku.txt Kısmındadır.
2017-02-03_20.01.06-crop.png

/efsun sistemi (resimini yapamadıgım icin özür dilerim)

SmileyChat (malesef bunada resim bulamadım)

<3 yazarsanız gerçek kalp çıkar v.b yazılar var ''*music'' gibi

Sizler için uğraştığımız map 2017-02-03_19.24.54.png Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Total:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyalar

• 2017-02-004-crop.png
    2017-02-004-crop.png
    15,1 KB · Görüntüleme: 700
1.7.2 olması çok kötü olmus artık 1.8 ler çıkıyor . Konu düzenide çok kötü duruyor .

Selam Dostum, Konuda 2-3 resim daha koyarsanız sevinirim konunuz kaldırıla bilir.

Paketini açıklasaydın en azından ya da pluginlerini? Ayrıca biraz daha resim atarsan daha iyi olurdu.

1.8 Üstü Olabilirdi, + Çok Eksiği Var Güncellemen Gerek , Daha İyi Yenilikler Eklemen Gerek, Bu Paketlerden Forumda Çok Var , Neyse Başarılar..

1.7.2 olmamış map pek güzel değil. Gelişmen dileğiyle :)
Daha İyi Mapler Gelicektir. Elimizden Gelen bi Faction map oydu kusuruma bakmayın.[DOUBLEPOST=1486182011,1486181940][/DOUBLEPOST]
1.8 Üstü Olabilirdi, + Çok Eksiği Var Güncellemen Gerek , Daha İyi Yenilikler Eklemen Gerek, Bu Paketlerden Forumda Çok Var , Neyse Başarılar..
Yeni Eggwars,Skywars Plugin Paketlerini Yapıp Yakında Paylaşıcam Fotoğraflardan Dolayı Özür Dilerim Fazlası Gelicek. Sürüm 1.8X veya 1.9X olucak

Dostum, 1.7.2 sürümü gerçekten çok eskidi.Artık 1.8 veya üstü varsayar spigot kullanılıyor.Paketi beğenenler sunucusunu spigottan varsayar ise 1.8 ve üstünden değiştirebilirler.Bunun için paketini spigot veya 1.8 üstü 1.8'de dahil yaparsan,daha çok indirmeye ulaşabilirsin.Bu arada şunuda söyleyeğim konu düzenini çok fazla beğenmedim.Birdahaki konuda spoiler ile konu veya paket fotoğrafı koyarak ve konunu düzgün ve dik bir şekilde düzenlersen,kesinlikle çok indirmeye ulaşacaksın.İyi forumlar,başarılar.[DOUBLEPOST=1486748179,1486748137][/DOUBLEPOST]Dostum, 1.7.2 sürümü gerçekten çok eskidi.Artık 1.8 veya üstü varsayar spigot kullanılıyor.Paketi beğenenler sunucusunu spigottan varsayar ise 1.8 ve üstünden değiştirebilirler.Bunun için paketini spigot veya 1.8 üstü 1.8'de dahil yaparsan,daha çok indirmeye ulaşabilirsin.Bu arada şunuda söyleyeğim konu düzenini çok fazla beğenmedim.Birdahaki konuda spoiler ile konu veya paket fotoğrafı koyarak ve konunu düzgün ve dik bir şekilde düzenlersen,kesinlikle çok indirmeye ulaşacaksın.İyi forumlar,başarılar.

Bence 1.7 yapman kötü olmuş tamam yaptın fakat konunu daha açıklayıcı yapabilirsin

Sanırsam İlk Plugin Paketin Ve Konu Düzeni İçin Yetkililerden Yardım Ala Bilirsin Çünkü Konu Düzeni Olan Konular Daha Çekici Duruyor :)

Paketinizde Güzel Birşey Göremedim :( Umarım Daha İyi Yerlere Gelirsiniz.

konu çok dagınık duzeltirsen sevinirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl