bydemir06
Block Tale Studio Ceo
- Elmaslar
- 590
- Minecraft
- bydemir06
Discord:
bydemir06#0787
Konuma dahil olanlara +rep veriyorum.
Merhabalar;
Değerli MC-TR forum ailesi biliyorsunuz artık burada sizler ile bir aile gibiyiz ve artık sizler ile daha yakın temasta olmak istiyor ve ailemle daha fazla vakit geçirmek istiyorum. Bunun için böyle bir konu açma ihtiyacı duyuyorum, sizler ile sohbet ve muhabbet etmek hoşuma gidiyor. Özel hayatım ile alakalı olmadığı sürece üstü konular'da sorular sorabilirsiniz beraber konuşa biliriz bu konuya her gün bir güncel bir konu başlığı getirip tartışıp beraber konuşabiliriz.
Şimdi sizlere ilk önce bu konun kesitlerinden bahsetmek ile işe başlayacağım. Örneğin biraz felsefi biraz dar biraz mantıksal çok az dini vatani (siyaset) olmadan devam edebilir. En çok felsefe'den hoşlanırım.Dini konular ile çeşit çeşit argümanlarım vardır.
Sizlere her gün bir anımı anlatabilir, bir çok şiir,hikaye yazabilirim. Bu konularda oldukça becerikliyim. Jest , mimik dersleri (tavsiye) verebilirim. Erken yaşımda yaşadığım büyük sıkıntılarım oldu, bu yüzden daha olgun mantıksal deneyimler elde edebiliriz.
ilk önce bana soracağınız en basit soruların cevaplarını yazayım sonra felsefi, psikolojik , parapsikoloji , forum , youtube , mmo oyunlar hakkında bilgimin olduğu konularda konuşarak zaman harcaya biliriz.
İlk önce ben Metin ÖZTÜRK 24 yaşındayım. Üniversite öğrencisiyim . Arkadaşlarım bana genelde lakap olarak 6 lakap takmışlardır. " Demir , Seyf , Hicran , Devran , 421 , Hüddam " Bu lakapların hepsi benim özelliklerimi taşır.
Sizler ile bu lakapların ortaya çıkışlarını anlatabilirim. Forum içerisinde ki olayları konuşa biliriz aramızda kesinlik ile ( YETKİLİ - KULLANICI ) bağı olmayacaktır. Sınırları zorlamadığınız sürece.
Şimdiden iyi forumlar umarım bu konu cidden, bir birimiz ile olan bağlarımızı güçlendirmeye ve kendi içimiz de olan iç güdü ve dürtülerimizin çıkması ve enerji yükselmesi ile beraber, çok güzel bir konu halini alır tüm mc-tr ailesi olarak güzel bir sohbet çevirebiliriz.
İyi forumlar dilerim.
Dikkat ;
- Bu konu içerisinde alacak ( dini ) hikayeler de yer alacak isimler yasal zorunluluk sebebi ile değiştirilecektir.
- Dini hikayelerin +13 yaş sınırı vardır, sorumluluğu mc-tr ait değildir.
Güncelleme
Merhaba arkadaşlar Tarih 27.04.2017 gösterirken saat 00:07 gösterirken konuşma konumuz an itibari ile ilk konu belirlenmiştir.
27.04.2017 ASTAR YOLCULUK konu hakkında bilgi ve konuşma tarihi 30.04.2017 saat 00.00 kadar bu konu hakkında konuşulacaktır.
Araştırmalarınız ya da merak ettiğiniz bu konu hakkında ki sorularınızı cevaplayacağım.
------------------------------------
Basit soru cevap kısmı
-------------------------------------
Merhaba arkadaşlar Tarih 27.04.2017 gösterirken saat 00:07 gösterirken konuşma konumuz an itibari ile ilk konu belirlenmiştir.
27.04.2017 ASTAR YOLCULUK konu hakkında bilgi ve konuşma tarihi 30.04.2017 saat 00.00 kadar bu konu hakkında konuşulacaktır.
Araştırmalarınız ya da merak ettiğiniz bu konu hakkında ki sorularınızı cevaplayacağım.
------------------------------------
Basit soru cevap kısmı
-------------------------------------
- Astral seyahat nedir ?
Cevap; Astral seyahat ruhun beden ile olan ayrılmasına denilmektedir.
Son düzenleme: