| ByChocolate | End Spawn Map |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByChocolate

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
34
ayraç1.png

Öncelikle Merhaba Bügün Sizlere GHOSTFİRETR Sunucusu İçin Yapmış Olduğum End Spawnını tanıtacağım.
Kendimi Geliştirmek İçin Çabalıyorum :D
Buildi İyi Olan Arkadaşlar Yorumlarsa Sevinirim :)

2018-01-22_19.17.28.png

2018-01-22_19.17.39.png

2018-01-22_19.22.21.png

2018-01-22_19.22.27.png

İyi Forumlar :)
ayraç1.png

Çok hoş fakat gelişmesi lazım. Etrafı boş. Daha çok şey ekleyebilirsiniz.

Önerilerinize İhtiyacım var forumda yeni olduğum için forumda buildi iyi olan kişileri bilmiyorum etiketlerseniz sevirim.[DOUBLEPOST=1516701238,1516701195][/DOUBLEPOST]
Çok hoş fakat gelişmesi lazım. Etrafı boş. Daha çok şey ekleyebilirsiniz.
Teşekkür Ederim Kendimi Geliştirmek İçin Çabalıyorum Önerilerinizi Dikkate Alacağım :)

Güzel olmuş, ne diyebilirim ki :P

Emek verilmiş her şey güzeldir, ondan çok daha güzeli ise her zaman daha iyisini yapabileceğine inanıp çalışmaktır.
Çok Teşekkür Ederim. Söz Efsane Aklımın Bir Köşeşine Yazdım. :)

Geliştirilmesi gerek , ve çok fazla merdiven basamak vs kullanarak göz yormamayı deneyin.
Sade daha iyidir.

Geliştirilmesi gerek , ve çok fazla merdiven basamak vs kullanarak göz yormamayı deneyin.
Sade daha iyidir.
Senin gibi birisinden öneri almak benim için çok iyi olacak çok teşekkür ederim önerilerini dikkate alacağım.

Yapı gayet hoş olmuş. Etrafını birazcık doldurup daha hoş bir görüntü yaratabilirsin. Başarılarının devamını dilerim.

Yapıyı parçalandırmalısın, sütun ve kubbe belli olmuyor sanki tek bir parça varmış gibi. Ende medieval türü pek gitmemiş onun yerine yuvarlak dikey bir portal yapabilirsin.

Yapıyı parçalandırmalısın, sütun ve kubbe belli olmuyor sanki tek bir parça varmış gibi. Ende medieval türü pek gitmemiş onun yerine yuvarlak dikey bir portal yapabilirsin.
Yorumun İçin Teşekkür Ederim Önerilerini Değerlendireceğim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl