Çözüldü büyülü pusula yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammet.Ali

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
1
Minecraft
mamicim41

Discord:

mamicim41

merhabalar 1.16.5 buyulu pusula yapmak istiyorum komutlar denedım olmuyo sunucu normal sky sunucusu bilginize yarın sabah denicem

Büyü pusuladan kastınız tam olarak nedir ? manyetit bileşeni eklenmiş pusula mı ?

yok pusulada kırılmazlık buyusu olcak ben onu hep 8 slot da durması için komut ayarlıcam sonra içine komut yerleştircem sag tıklayınca menu acılcak sadece buyu basmak kaldı

bide pusula envanterden dısarı atıılmasın oyle bi skript yazabılırsen cok iyi olır

yok pusulada kırılmazlık buyusu olcak ben onu hep 8 slot da durması için komut ayarlıcam sonra içine komut yerleştircem sag tıklayınca menu acılcak sadece buyu basmak kaldı

bide pusula envanterden dısarı atıılmasın oyle bi skript yazabılırsen cok iyi olır

Eşyayı oyuna girince 8. yani 9. slota verecek şekilde ekledim, eşyaya sağ tıkladığınızda komut yürütecektir (İstediğiniz gibi ayarlayın). Yere atılmaz ve envanter tıklamalarına karşı korunur bir şekildedir.

Kod:
join:
    wait a ticks
    set slot 8 of player to compass of unbreakable named "&aPusula"

inventory click:
    evet-item is compass of unbreakable:
        cancel event

drop:
    evet-item is compass of unbreakable:
        cancel event

rightclick with compass:
    if name of tool of player is "&aPusula":
        execute player command "say Hello hell"

calısmadı gerekte yok ayarlı var zaten sadece yere atılmasın okadar ben diğerlerini halletim

calısmadı gerekte yok ayarlı var zaten sadece yere atılmasın okadar ben diğerlerini halletim
Sorun hala çözülmediyse;

Kod:
drop:
    event-item is compass:
        cancel event

bu pusulayı yere atmayı engelleyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl