BuyuKKanyon.Minecraft.To / OPFaction / Edit / Kasa / 20:00 Event / Her Pazar Vip Cekilisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rankları keşke cokca ve asıl askeri sıraya ore yapsaydın
bi tek bu eksıgı gördum gerisi gayet iyi.
Konu Güncellenicek Ranklar Yenilendi Maplarde Dahil Güzel Yorumunuz İçin Teşekkürler

Klasik faction türlerinden, maalesef beğenemedim. Oyuncuları çekecek bişeyler yapın herkezden farklı bişey Minecraftta yeni olan bişey yapın. Başarılar!

( Öneri ) Sunucunun Domain'i NİTRADO.NET yerine daha iyi hizmet veren sitelerden alınabilir. Mesela PLAY.BuyuKKanyon.COM gibi :D

( Öneri ) Sunucunun Domain'i NİTRADO.NET yerine daha iyi hizmet veren sitelerden alınabilir. Mesela PLAY.BuyuKKanyon.COM gibi :D
O Nitradodada ucuz hemde çok ucuz domain yapmak basit işime şuanlık gelmiyor play dediğin zaman içinde en az 3 farklı oyun bulunması gerek fakat herkez tek oyuna play koymaya başladı çok saçmaladı

Guzel bir sunucu geliştirilmeli yeni sistemler ekliyebilirsiniz.

İyi forumlar

Kaliteli sunucuya benziyor geleceğim inş.!

Bekliyorus dostum :)
Sunucuya girdimde istek full dolmuş :/ istek için skript ile bir dosyay yazma yapabilirsin daha modern.[DOUBLEPOST=1523188954,1523187415][/DOUBLEPOST]/otomatiksat ac =>çalışmıyor

Sunucuya girdimde istek full dolmuş :/ istek için skript ile bir dosyay yazma yapabilirsin daha modern.[DOUBLEPOST=1523188954,1523187415][/DOUBLEPOST]/otomatiksat ac =>çalışmıyor
Hepsi düzenlendi dostum[DOUBLEPOST=1523347929][/DOUBLEPOST]Sunucumuz aktif :)[DOUBLEPOST=1523369983][/DOUBLEPOST]Aktifiz[DOUBLEPOST=1523383561][/DOUBLEPOST]sunucumuz aktif[DOUBLEPOST=1523432604][/DOUBLEPOST]Sunucumuz Aktif Buyrun :)[DOUBLEPOST=1523449417][/DOUBLEPOST]Sunucumuz aktiif

Sunucu Güzel Gözüküyor Bir ara Gireceğim

Konu Ve Sunucu güncel buyrun

Sunucumuz aktif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl