BuyuKKanyon.Minecraft.To / OPFaction / Edit / Kasa / 20:00 Event / Her Pazar Vip Cekilisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emoji sistemi başarılı. Güzel bir farklılık olmuş. Konu tasarımıda geliştirilmeye açık. Başarılar :cakbibeslik:

Sunucumuz aktif buyrun

Güzel içerik başarıların devamını dilerim.

Güzel içerik başarıların devamını dilerim.
Teşekkür ederim kardeşim sağol[DOUBLEPOST=1522320968,1522239214][/DOUBLEPOST]Sunucumuz Aktiftir[DOUBLEPOST=1522413070][/DOUBLEPOST]Yaz Geldi nerelerdesiniz :)

Eskiden de oynuyordum kapanmalar çok oldu bu sunucu da.
Tekrardan açılması iyi olmuş sevindim bir ara mutlaka uğrayacağım vakit geçireceğim bir sunucu.
Başarılarınızın devamını dilerim dostum :)

Çok Güzel Bir Tanıtım olmuş iyi forumlar.

Eskiden de oynuyordum kapanmalar çok oldu bu sunucu da.
Tekrardan açılması iyi olmuş sevindim bir ara mutlaka uğrayacağım vakit geçireceğim bir sunucu.
Başarılarınızın devamını dilerim dostum :)
Güzel yorumun için teşekkür ederim beklerim[DOUBLEPOST=1522509395,1522491710][/DOUBLEPOST]
Çok Güzel Bir Tanıtım olmuş iyi forumlar.
Yorumunuz için teşekkür ederim sunucumuz aktif

Böyle vip çekilişli server bulmak zor :D

Böyle vip çekilişli server bulmak zor :D
Ahahah haklısın[DOUBLEPOST=1522581058,1522558666][/DOUBLEPOST]Aktifiz çıkın çıkın gelin[DOUBLEPOST=1522591954][/DOUBLEPOST]Sizleri Bekliyoruz[DOUBLEPOST=1522656665][/DOUBLEPOST]Yakında Yeni Sistemler Yeni Rütbeler Ve Daha Fazlası ! aktiif

konu tasarımı güzel fakat lapis çalınmış ._.

rankları keşke cokca ve asıl askeri sıraya ore yapsaydın
bi tek bu eksıgı gördum gerisi gayet iyi.

Güzel sunucuya benziyor hem yorumlardan hem konudan anladığım kadarıyla. Emoji sistemi de çok farklı ve güzel bir değişiklik olmuş. Konu tasarımı birazcık kötü olmuş ama. Başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl