Büyüdük :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArdaSlnr

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
47
Sevgili Forum Sakinleri;

Günümüz zamanında çok şeyler değişti. Kimimizin son 4 yılda hayatı baştan aşağı değişti, hayatı boyunca unutamayacağı anılar edindi, arkadaşlar edindi, discord da pandemi zamanı çok iyi arkadaşlarımız oldu. Bazen zamanın nasıl geçtiğini bazen de 2020'de hayatımızı değiştiren Covid-19'un nasıl geliştiğini anlayamadık. Güzel zamanlardı güzel eğlendik, ailemizle bol bol vakit geçirdik. Kendimize belki de daha fazla zaman ayırdık. Ama belki de bazılarımızın hayatını kökünden etkiledi ya da değiştirdi. Nice sunucular gördük. Nice dolandırıcılık, kara liste vakıaları okuduk. Nice prime dönemini pandemi de yaşayıp normale dönülürken sönen minecraft sunucuları gördük. Sürekli hayatımızda bir hareketlilik, bir giriş çıkış oldu. Bunları bu yazıya sığdırmamın imkanı yok. Uzun lafın kısası zamanın nasıl geçtiğini hayatın nasıl değiştiğini anlayamadık...

Çoğumuz diyor 2019'dan sonrası adapte olamadım. Evet olamadık. Ben de olamadım. Çünkü aramıza bir virüs girdi ve zamanı hızlandırdırdı bu süreçte çoğu forum arkadaşımızın belki de sevdiklerini götürdü. Çoğu kişi yaptığı projeleri bu evde kalma sürecinde büyüttü belki de prime dönemini yaşattırdı. Ancak şunu bilmeliyiz ki piyasa gerçekten çok değişti ve biz bunu da anlayamadık...

Felaketler zinciri 2020 ile başladı. Virüs, Elazığ depremi, Manavgat orman yangınları, Kahramanmaraş depremi derken bir ton sorunla ve sıkıntılarla yüzleştik, boğuştuk. Kimimizi bu depremde acı bir şekilde kaybettik. Acılarımız asla dinmeyecek belki de bu konuyu okuyan çoğu arkadaşımız kanları durulacak ben gibi. Ancak farkettiyseniz bu felaketin üzerinden de 1 yıl geçti ve biz bunu da anlayamadık..

Kısacası 2020'den sonrası hızla geçti. Nice tecrübeler ettik ve edindik. Gerek ekonomi gerek başka sıkıntılar vs. uğraşmaktan nasıl geçtiğini anlamadık. Ancak hepimizin bildiği bir şey var. Büyüdük!

Evet büyüdük. Hepimiz büyüdük. Siz de bende...

Götürme beni maziye, tutamıyorum zamanı anlasana...

Korona zamanı evde oturup arkadaşlar ile CraftRise'da o kadar çok eğleniyordum ki artık MC'den soğudum ve diğer oyunlara yöneldim. Baya sonra tekrardan MC gireyim dediğimde ise artık o sunucular ya batmış ya da berbattı.

Götürme beni maziye, tutamıyorum zamanı anlasana...

büyüdük usta büyüdük, durmuyor zaman...
Korona zamanı evde oturup arkadaşlar ile CraftRise'da o kadar çok eğleniyordum ki artık MC'den soğudum ve diğer oyunlara yöneldim. Baya sonra tekrardan MC gireyim dediğimde ise artık o sunucular ya batmış ya da berbattı.
kaliteli çok az sunucu kaldı, herkes birbirini kopyalıyor artık. Özgün sunucu kalmadı. Belki de ben bile :( Zaten eleştiri kaldıramayan sunucunun ömrü olmaz.

büyüdük usta büyüdük, durmuyor zaman...

kaliteli çok az sunucu kaldı, herkes birbirini kopyalıyor artık. Özgün sunucu kalmadı. Belki de ben bile :( Zaten eleştiri kaldıramayan sunucunun ömrü olmaz.
Sırf bundan dolayı başka oyunlara yönelmiştim.

Maalesef büyüdük ve büyümeye devam edeceğiz

Ben hala bu zamandayım

Valla bana kalırsa 2023 bittikten sonrası zamanın dışındaymışız gibi gelmeye başladı. Yaşıyoruz ama sanki paralel evrendeymişiz gibi hissediyorum. Anlayamıyorum

Zamanın eli değdi bize...

Zamanında minecrafta başladığım Türkiyedeki ilk serverlerden biri olan newcraft vardı 1.2.3 sürümü hatırlayan bilir. warp hammadde gibi warplar vardı ah eski günler :D

gozumde canlanir koskoca mazii asiri iyi zamanlardii zaman durmuyor maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl