Tanıtım BuyRegion Plugin Tanıtımı Arsa Satma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ItzAlpha

I think I'm a wolf
Elmaslar
128
DdrMXo.png

Herkese merhaba forum üyeleri, bugün forumda dolaşırken bir arkadaşımızın sıkıntı yaşadığını gördüm ve bende diğer insanlara da yararlı olabilecek bir konuya deyinmek istiyorum.Öncelikle herkes bir sunucuda oynuyordur yada oynamıyordur yada kendi sunucusu vardır belkide düşünmüştür bu hangi plugin veya nasıl yapılıyor diye bende buna açıklık getirmek için bu konuyu yararlı buldum iyi forumlar.

zB1Ag4.png

Evet ilk olarak birazdan söyleyeceğim pluginlerin sunucunuzda olması şart yoksa çalışmacaktır pluginler konu sonunda verilecektir.

Ilk olarak 10x10 veya daha büyük bir alan seçiyoruz ben 10x10 tercih ediyorum.

dGa5n7.png

Daha sonra bu alanı çapraz olacak şekilde seçiyoruz
Ve daha sonrasında bu komutu kullanıyoruz -//expandvert

JlMYYW.png

Bu komutu yazdıktan sonra aşağı bir yazı geliyor 25000 blocks felan bu alanın şeçildiğinin göstergesidir.

Şimdi ise bu alana bir ad verip rg çekelim.

DdrM9l.png

Alanımız artık oluştu bunu artık istediğimiz fiyata satabilirsiniz.

lW87jp.png

En altta bulunun days yazısını ingilizce yazmanız onemlidir pluginin türkçe hali en yakın zamanda paylaşacağım.

G0gY3y.png

Ayarlayınca böyle bir şey oluştu şimdi bide satın aldıktan sonra inceliyelim.

YNaBqz.png

Inşallah yararlı olabilmişimdir iyi forumlar.

Pluginlerin Indırme Linkleri :

WorldEdit

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Buy Region

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

WorldGuard

lW87qX.png

Konu tasarımınız harikulade olmuş. Açıklayıcı olması ayrı bir güzellik. Konunuz için teşekkürler :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl