Kesinlikle katılıyorum hafif edit bilgisi ile çok izlenebilecek bir video yapılabilir.Benim şahsi görüşüm reklama para harcamadan bile kitleni toplayabilirsin. Bende sunucu açacaktım bir kaç TikTok ve YouTube'a shorts videoları çekip atan bir kanala fiyat sormuştum 1.500 TL istemişlerdi bunları farklı konsptlerle sen video çekerek TikTok veya YouTube shorts'a atarsan reklama para vermeden bile gelişebilirsin
Corrsy#7006
500 liraya bi youtuber a reklam verirsin 1 hafta 3 5 kişilik bi artışı olur daha sonra tekrardan önceki aktifliğe devam edersinReklam için min 500 bence.
xknor_
agoiii
muri0031
Cebinizden 5 kuruş para çıkmadan kitle kazanabileceğiniz yüzlerce platform bulunuyor. Az biraz video düzenleme hakkında bilginiz bulunuyorsa ya da çevrenizde bunu yapabilecek tanıdıklarınız varsa sunucunuzdan ilgi çekici kareler veya videolar kaydederek bu platformlarda ücretsiz yayınlayabilirsiniz. Sizi reklam değil sunucunuzun içerisindeki yenilikler ve kadronuz geliştirecektir. Tüm aktifliği reklama bağlamayın çünkü isterseniz 20000TL'yi reklama verin, sunucu içeriğiniz diğerlerinden farksızsa ilk gün 500 kişiyi görürsünüz ertesi gün 5 kişi bulamazsınız. İyi forumlar.Selamlar,
Yeni ve sıfırdan kitle oluşturarak sunucu açacak olan bir kişi reklam için ortalama ne kadar bütçe ayırmalı? Ayrıca bu bütçeyi nasıl yönetmeli? (Varsayalım +50 online sabit istiyoruz)
(Sunucunun paketinin vesaire orta seviye olduğunu da varsayalım.)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!