[BÜTÇE KONUŞULACAK] MCSG BİREBİR PLUGİN PAKETİ İSTİYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zuxygin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 999
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zuxygin

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
MCSG bildiğiniz üzere kapandı.Ve bende siz dostlarım arasından güzel bir pluginer çıkarsa MCSG'yi TÜRK hali olarak döndürmeyi planlıyorum.Tüm pluginleri aynı olacak.Bunu yapabilecek yetenekli bir arkadaş varsa bana buradan ulaşabilir ;

Dediğim gibi pluginler birebir aynı olacak featherboard vs. Kitli veya hazır plugin paketi istemiyorum.Ücreti konuşacağız.

BİLDİĞİNİZ YETENEKLİ ARKADAŞLARI ETİKETLERSENİZ SEVİNİRİM

MCSGTR PLUGİNER DESTEĞİYLE AÇILACAK :)

MCSG bir çok eklentisini kendi yaptığından dolayı bir çoğunu bulamayacağını düşünüyorum. Ayrıca Türklerin elinde de yoktur. Bunun için kapsamlı bir Google taraması yapılmalı. Ancak öyle bulursan bulabilirsin.

Bakalım.Umudum var pluginer çıkmasından

Birebir Yapamazlar Fakat MCSG'ye Benzer Bir Plugin Paketi Yapabilirler. !

Yazan herkese katılıyorum, Piyasada MCSG'nin bire bir kopyası bir plugin paketi bulman çok zor. Bulsan bile TheDelta'nın da dediği gibi onlar kendi pluginlerini yaptıkları için bulamazsın. Ancak AquaMC gibi ona benzeyen bir şey YAPABİLİRSİN. Kimse sana hazır vermez, yani oradan buradan toplaman gerek. Bunun için birini tutabilirsin ama zahmetli olacağı için 20 TL'den aşağı almaz. Yani sen bilirsin ama bir daha MCSG gibi bir server görmemiz zor.

Yazan Herkes haklı birebir aynısı bulman imkansız gibi bir şey​
[DOUBLEPOST=1488707949,1488707945][/DOUBLEPOST]
Yazan Herkes haklı birebir aynısı bulman imkansız gibi bir şey​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl