burunla yazzzzma keyfi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adenzu

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
71
Çok erkeksiyim ayol.

Ne kadarda gereksiz bir qonu.

Pinokyo'nun kayıp kardeşini bulduk.

Adenzu = İşşiz İllet Herifin Teki :D
(Şaka Amaçlı Yazılmıştır)

Vallahi bölümü doğru tutturmuşsun burunla en azından, aferin. Eliyle doğru bölüm seçemeyenler var daha.

Mis Gibi Meslek Diyosun[DOUBLEPOST=1446455602,1446455565][/DOUBLEPOST]
Aga Hem Vip Hem eliteVip O nasıl Oluyo :D
Biz şimdi para kazanma politikası izlediğimiz için insanların birden fazla rütbe almasına izin veriyoruz hem havaları oluyor :D Şaka bir yana düzeltmeye çalıştığımızı söyleyemem bu şeyi bize daha fazla destek olmayan ve millete hava atmak isteyenler için böyle işte :D

Biz şimdi para kazanma politikası izlediğimiz için insanların birden fazla rütbe almasına izin veriyoruz hem havaları oluyor :D Şaka bir yana düzeltmeye çalıştığımızı söyleyemem bu şeyi bize daha fazla destek olmayan ve millete hava atmak isteyenler için böyle işte :D
Güzel Olmuş Ama[DOUBLEPOST=1446455819,1446455771][/DOUBLEPOST]
Madalya Kimden Alıcaz Ama iyi biri olsun o madalyanın iğnesini Mememize Batırmasın :D

Güzel Olmuş Ama[DOUBLEPOST=1446455819,1446455771][/DOUBLEPOST]
Madalya Kimden Alıcaz Ama iyi biri olsun o madalyanın iğnesini Mememize Batırmasın :D
Madalyayı yöneticiler kendi aralarında bir oylama yapıp veriyor tabi bende katılıyorum oylamaya çok keyifli anlar yaşıyoruz, neden vermeliyiz falan. Hangi tüm yönetim ekibi toplanıp bu kararı veriyor, biraz daha örneklemeyle anlatacak olursam misal ben senin çok iyi işler yaptığını gördüm yönetim ekibine dedim bu arkadaşa üstün hizmet madalyası verelim diye sonra oylama yapıyoruz sonra eğer verilmesi uygun görülürse veriyoruz. Ama hani panelden kim veriyor dersen genelde @UcanKofte :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl