- Elmaslar
- 17
- Minecraft
- borisdali - CanXplode
Discord:
_borisdali - CanXplodee
_borisdali - CanXplodee
ilovemaju
Fight burçtan daha önemli tabioğlak burcuyum ne anlama geldiğini bilmiyorum tek bildiğim KaktusMC Smp'de her gün fight atmak başkada bildiğim yok pu
ilovemaju
Sabır en önemli şeydir Rick Grimes Bey Ama Daryl Rick kavuşmasını görmek için artık sabredemiyorumTerazi burcuyum, sabırlıyımdır![]()
bilalbera2424
ilovemaju
Vay aslanım benim Doğum günün Şubatın kaçında bende kovayımhocam benim burcum kova

ilovemaju
bilalbera2424
10 şubatta peki senin kaç şubattaVay aslanım benim Doğum günün Şubatın kaçında bende kovayım![]()
ciatbey
ilovemaju
Haydaaaaaaa 9 Şubat benimkide10 şubatta peki senin kaç şubatta![]()
ilovemaju
eyvah buraya girmeye çalışırken
Plotme Konsol Hatası - Plotme Internal Server Error Hatası Çözümü: http://www.mc-tr.com/konu/plotme-plugin-hatasi-cozumu-konsol-internal-server-error.3311
10.10.2014 tarihinde plotme ayrıntılı anlatım videosu çekilmiştir. İyi seyirler..
Merhaba arkadaşlar Forumun ilk konusunu paylaştığım için biraz özen göstererek anlatmaya çalışacağım umarım PlotMe kurulumu hakkında artık kimsenin kafasında düşünce kalmaz.
PlotMe Plugini Multiverse-Core pluginiyle beraber çalışır. Öncelikle bize lazım olan şeylerin...
- Hai
- Cevaplar: 143
- Forum: Minecraft Plugin Tanıtımları
Tehlikeli bir bölgeye giriş yaptım

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!