Paylaşım Buraya Ücretsiz Bir Kaç Tane Harita Bıraktım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SnowySushi

Üzgünüm, dengim değilsin.
Elmaslar
204

Discord:

SnowySushi#1869

Öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlar.
1 ay öncesine kadar büyük hayallere kapılarak yurt dışına satış yapmayı planladım ancak ödeme yöntemini halledemediğim için bir türlü satış yapamadım. Bu yüzden yurtdışına yaptığım ve sürümden kazanırım dediğim tüm haritaları türkiyede ücretsiz verme kararı aldım. Haritaların görsellerini, indirme ve virustotal linklerini bırakıyorum. Arasından kullandığınız olursa bir elması çok görmeyin.

1. Çakma Lobi;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

2. 4'lü Hammadde Alanı;

3. 50x50 Hammadde Alanı;

4. 100x100 Hammadde Alanı;

5. 70x70 Lobi;

6. End Spawn;

7. Nükleer Temalı Lobi;

Haritalar ile ilgili bir sorun yaşarsanız bana discord üzerinden ulaşabilirsiniz;
SnowySushi#1869

Ekleyeceğim bir kaç harita daha var, bir kaç gün içinde tekrardan bakabilirsiniz. İyi forumlar <3

[!] Haritalar 1.18.2 sürümünde yapılmıştır. Daha önceki sürümlerde açılması durumunda bazı bloklar silinebilir.​

Son düzenleme:
Eline sağlık, hepsi birbirinden hoş.
Teşekkürler elimden geldiğince kendimi yormadan güzel bir şeyler yapmak istedim. En azından insanlarımız yurt dışında yapılan ücretsiz haritaları kullanmak yerine bizim ücretsiz haritalarımızı kullansın diye düşündüm.

Teşekkürler elimden geldiğince kendimi yormadan güzel bir şeyler yapmak istedim. En azından insanlarımız yurt dışında yapılan ücretsiz haritaları kullanmak yerine bizim ücretsiz haritalarımızı kullansın diye düşündüm.
Çok güzel düşünmüşsünüz fakat, normal şartlarda başkalarının yapmış olduğu haritaları kullanmak yerine, sunucunun kendisinin harita yapması çok daha doğru. Sonuçta Minecraft dediğimiz oyun, her bakımından özgür kılınmış.

Çok güzel düşünmüşsünüz fakat, normal şartlarda başkalarının yapmış olduğu haritaları kullanmak yerine, sunucunun kendisinin harita yapması çok daha doğru. Sonuçta Minecraft dediğimiz oyun, her bakımından özgür kılınmış.
Doğru ancak herkesin cebinden aynı miktar paraların çıkması söz konusu değil ve nedense birbirinden güzel haritalar istiyorlar. Bu yüzden ücretsiz haritalara yöneliyorlar.

Doğru ancak herkesin cebinden aynı miktar paraların çıkması söz konusu değil ve nedense birbirinden güzel haritalar istiyorlar. Bu yüzden ücretsiz haritalara yöneliyorlar.
Evet, fakat her şey para değil. Ortaya kaliteli bir sunucu dökerlerse, oyuncuların oynamasını istediği gibi; yetkili olmak isteyecek çok kişi de çıkacaktır. Genelde hazır paket ile sunucu açıyorlar... Boş bir sunucunun mimarı olmayı istemek var, şu anda piyasada bulunan büyük sunucularda mimar olmayı istemek var. (Herkes emeğinin karşılığını almak ister.) Şahsen ben hazır paket ile sunucu açsaydım ve oynanmasaydı hiç sızlanmazdım. Bunun gibi düşünebilirsin. Yaptığın şeyi takdir ediyorum, yanlış anlaşılmasın yani.

Evet, fakat her şey para değil. Ortaya kaliteli bir sunucu dökerlerse, oyuncuların oynamasını istediği gibi; yetkili olmak isteyecek çok kişi de çıkacaktır. Genelde hazır paket ile sunucu açıyorlar... Boş bir sunucunun mimarı olmayı istemek var, şu anda piyasada bulunan büyük sunucularda mimar olmayı istemek var. (Herkes emeğinin karşılığını almak ister.) Şahsen ben hazır paket ile sunucu açsaydım ve oynanmasaydı hiç sızlanmazdım. Bunun gibi düşünebilirsin. Yaptığın şeyi takdir ediyorum, yanlış anlaşılmasın yani.
Yok bence çok doğru konuşuyorsun.

Hazır paket kullanan biri bence blok koymak içinde uğraşmaz :D Ben o insanlar için paylaştım, en iyisi öyle diyim.

Şu de nin doğru kullanımını çözemedim. Diyeyim mi yoksa diyim mi?

hepsi mükemmel olmuş eline sağlık çok beğendim

teşekkürler deneyeceğim

başarılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl