Buralar eskiden hep dutluktu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Almodria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 676
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Almodria

Zombi Geldi, Beni Yedi
Sunucu Sahibi
Elmaslar
157
Minecraft
Almodria

Discord:

ALMODRİA#0001

Merhabalar forum üyeleri ;

1-2 Aydır Minecraft'ın Türk sunucularında takılıyorum bakıyorum da pek bir factions server piyasada yok varsada parayı yatırıp vip alan tek bir vuruşla rakibini öldürüyor hiç bir base basılımı veya toplu 4v4 5v5 savaşlar gerçekleşmiyor eski tarz bir factions serverin şu anki piyasada tutma yüzdesi kaçtır ?

Dostum cidden işini çok profesyonelce yaparsan her modda tutturursun ve heves işi olmaması gerekir. Kısacası ilerisini hayal ediyorsan devamını getirirsin

Zamanında factions serverlerin temellerini güzel bir şekilde oluşturup hublardaki factslarda 50 online yokken ben 120 online ile facts oynatıyordum ama şu sıralar minecraft'a çok saçma eklentiler eklenmiş gibime geliyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Zamanında factions serverlerin temellerini güzel bir şekilde oluşturup hublardaki factslarda 50 online yokken ben 120 online ile facts oynatıyordum ama şu sıralar minecraft'a çok saçma eklentiler eklenmiş gibime geliyor

Artık yeni şeyler deneyerek sıfırdan bir sunucu açmak bence çok zor,yapılması gereken şey oyuncunun oynayacağı şeyi açmak,belli bir kitleye ulaşınca farklı ve yeni bir oyun modu dayamak.Diğer türlü dediğiniz bence çok zor

Yani işin açıkçası sağlam bir bütçen var ise tutturursun ama gerisi biraz zor. Zaten o dediğin sunucu tipleri de büyük sunucularda var ☺ ☕

Millet kolaya alışmış.​

İyi reklam yaparsan tutar eski tarz.

Profilimden konuma bakabilirsin. Yakında istediğin türden buraları yakacak bir Factions sunucusu geliyor. :)

Merhabalar forum üyeleri ;

1-2 Aydır Minecraft'ın Türk sunucularında takılıyorum bakıyorum da pek bir factions server piyasada yok varsada parayı yatırıp vip alan tek bir vuruşla rakibini öldürüyor hiç bir base basılımı veya toplu 4v4 5v5 savaşlar gerçekleşmiyor eski tarz bir factions serverin şu anki piyasada tutma yüzdesi kaçtır ?
Fikrine kesinlikle katılmıyorum, 5v5'ten öte artık klanlar büyüdü, bir rekabet ortamı oluştu. 40v40 bile atılıyor, arenalarda sabahlanıyor, şu anlık sadece sunucu yok yakında açılacak bir sunucuyu bekliyor tüm klanlar, artık klanlar da 5-10 değil, 40-50 kişi. Eklersen Discord'dan daha detaylı anlatabilirim. (4cyd#6967)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl