Burak#7050
30'tlden başlıyor fiyatlarımız , bu işe başladığımızdan beri fiyatlarımızı değiştirmedik.Ortalama kaç $ civarında yapıyorsunuz bu kişiye özel paketleri
Şimdiden başarılar, hayırlı işler demek istiyorum !
Burak#7050
Teşekkür ederiz.Şimdiden başarılar, hayırlı işler demek istiyorum !
xKyson#5273
Burak#7050
Teşekkür ederiz.?Gerçekten harika bir ekipsiniz. Örnek verdiğiniz plugin paketine baktım ve şu aralar gördüğüm en güzel plugin paketlerinden bir tanesi. Başarılarınızın devamını dilerim ellerinize sağlık
Teşekkürler.Cidden çok güzel paketler yapıyor :) ben eskiden aldım için böyle net konuşuyorum başarılar :)
asrınn.abakhann#3550
Burak#7050
Fiyatlar değişkenlik gösteriyor , bu sebepten dolayı böyle olmasını uygun buldum.Konuya gerçek bir fiyat tablosu eklemeniz gerekiyor. 0$ yazan kısımları düzenleyin.
Teşekkür ederiz.Burak'ı çok yakından tanıyorum 2018 yılında op skyblock paketi yaptırmıştım ve gerçekten çok mennun kalmıştım ve arkadaş canlısı bir hata olunca engel yada görmemezlik yapmıyor ilgileniyor ilgilendiği kadar ve çoğu kişiden güzel paket yapıyor:
Burak#7050
Merhaba, burada olan hizmetlerin tamamını halen vermeye devam ediyor musunuz? Aradan tam tamına 2 yıl geçmişte ?
X for xCruwzy#7568
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!