★ BurakXX ★ | Plugin Paketi Hizmetleri | Sen Düşün Biz Tasarlayalım |

Ortalama kaç $ civarında yapıyorsunuz bu kişiye özel paketleri

Cidden çok güzel paketler yapıyor :) ben eskiden aldım için böyle net konuşuyorum başarılar :)

?Gerçekten harika bir ekipsiniz. Örnek verdiğiniz plugin paketine baktım ve şu aralar gördüğüm en güzel plugin paketlerinden bir tanesi. Başarılarınızın devamını dilerim ellerinize sağlık

Konuya gerçek bir fiyat tablosu eklemeniz gerekiyor. 0$ yazan kısımları düzenleyin.

Burak'ı çok yakından tanıyorum 2018 yılında op skyblock paketi yaptırmıştım ve gerçekten çok mennun kalmıştım ve arkadaş canlısı bir hata olunca engel yada görmemezlik yapmıyor ilgileniyor ilgilendiği kadar ve çoğu kişiden güzel paket yapıyor:

Konuya gerçek bir fiyat tablosu eklemeniz gerekiyor. 0$ yazan kısımları düzenleyin.
Fiyatlar değişkenlik gösteriyor , bu sebepten dolayı böyle olmasını uygun buldum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Burak'ı çok yakından tanıyorum 2018 yılında op skyblock paketi yaptırmıştım ve gerçekten çok mennun kalmıştım ve arkadaş canlısı bir hata olunca engel yada görmemezlik yapmıyor ilgileniyor ilgilendiği kadar ve çoğu kişiden güzel paket yapıyor:
Teşekkür ederiz.

Son düzenleme:

Merhaba, burada olan hizmetlerin tamamını halen vermeye devam ediyor musunuz? Aradan tam tamına 2 yıl geçmişte ?

Güzel paketler yapıyor zaten piyasada görmüşsünüzdür illaki gardaşıma güveniyorum hayırlı satışlar dilerim <3 <3 <3

SPONSORLU BAĞLANTI​

Her şey güzel, hayırlı satışlar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl