Burada ne yapıyoruz?

beeboy07

Anam! Lav Yaktı Beni
Elmaslar
656

Discord:

beeboy07#1737

772256_info_512x512.png

Kulübe girmiş üyelerin başlıca sorularından biri olan; "Eee, hadi?", "Ne yapacağız?" gibi soruların yanıtını bir düşünün. Ya sizce 21'de ne gibi kazanımlarımız olacak? Eğlenecek miyiz? Kulüp olarak sadece takılacağımızı mı sanıyordunuz? Yoksa yapılacak etkinliklerden habersiz misiniz?

Şayet kulübe herkes giremiyor, belirli şartları var. Foruma ilk giren kişi MC-TR'nin samimiyetinden pek haberdar olamayabiliyor. Fakat 1 yılı aşkın kişiler bu ortamı en iyi bilen üyeler. Bence birbirini tanıyan üyeler bu kulüpte sıkılmadan konuşacağı insanlarla karşılaşabilecekler. Bundan ötürü yapılacak faaliyetler de yerini samimi bir topluluğa bırakacak...

Sizce?

club 21 bitmiş.

CLUB 21'lilere özel çekiliş ve etkinlikler yapacağız. Hatta bugün bu sebeple "Dans Zamanı Bebeğim!" adında bir madalya ekledik ve özellikle sunucu sahiplerini sevindirecek bir çekilişle başlayacağız. Katılım daha az, kazanma şansınız daha yüksek. BU MÜKEMMEL DEĞİL Mİ SİZCE DE? Bu sebeple bir yorumcu kazanma şansınızı şöyle yorumlayabilirdi: muazzam yakın.

Ayrıca üye sayısını arttırmak için yakın zamanda şartları biraz daha düşüreceğiz ve yanlış anlaşılmaların cevaplandığı topluca bir konu yayımlayacağız. Yaptığımız tüm güncellemeler bitince göreceksiniz. Daha da güzel olacak her şey. Biz yapacaklarımızı yapana kadar siz de sohbet edebilirsiniz. Çünkü sohbet edenler için de yapacağımız yeniliklerden faydalanma şansına çok önceleri kavuşmuş olacaksınız.

Son olarak şunu söylemek isterim: Mesaj atın, sosyalleşin MC-TR'de, mesaj sayısının az bir şey olması hiç güzel bir şey değil(miş).

Daha oraya yoğunluk veremedik. Üye sayısının artmasını bekliyoruz ki bunun için de girişlerimiz olacak.

Biraz daha kalabalık olup, daha da yükselişe geçebilsek çok güzel olacak. Hadi bakalım amiraldus, bekliyoruz.

Hayırlara vesile.

Şahsen ben club21'de yoğunluğun beklenenden fazla artmasını istemiyorum. Club21 elite bir club olmalı.

amdiraldus bey nirvana yapıcak sanırım burayı.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl