Çözüldü Bunları Nasıl Yazcam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Maskeli_Efe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.863
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maskeli_Efe

--- 6 Tel Creator ---
Elmaslar
5
Kod:
»

↠ ↣ ↦ ↪ ⇀ ⇁ ⇏ ⇛ ⇢ ⇥ ⇨ ▶ ➔ ➛ ➜ ➝ ➞ ➟ ➠ ➡ ➢ ➣ ➤ ➥ ➦ ➧ ➨ ➩ ➪ ➫ ➬ ➭ ➮ ➯ ➱ ➲ ➳ ➵ ➸ ➺ ➻ ➼ ➽ ➾ →

Birisi Tutar Herhalde ?

Merhaba Bay weytar Hemen sana yardımcı olmak istiyorum. Bu Siteden Bir Sürü Bulabilirsin Tabi bazıları sorun çıkartabilir ama daha güzel, ve daha
Şık bir Simge Olucaktır.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

↠ ↣ ↦ ↪ ⇀ ⇁ ⇏ ⇛ ⇢ ⇥ ⇨ ▶ ➔ ➛ ➜ ➝ ➞ ➟ ➠ ➡ ➢ ➣ ➤ ➥ ➦ ➧ ➨ ➩ ➪ ➫ ➬ ➭ ➮ ➯ ➱ ➲ ➳ ➵ ➸ ➺ ➻ ➼ ➽ ➾ →

Birisi Tutar Herhalde ?
Hiçbiri değil

Nitrado panelimde öyle? Oluyor motdmanager plugininde de öyle yani?

Nitrado panelimde öyle? Oluyor motdmanager plugininde de öyle yani?
Bende nitrado kullanıcısıyım fakat bu tarz hataları sadace windows bir makinede alıyorum onun dışında herhangi bir sıkıntı yok paketinizi kontrol ettinizmi ? eğer ettiyseniz pluginleri güncelleyiniz herhangi bir güncelleme yoksa Skype İle Yardımcı olabilirim Skype:Gamer.box1
İmza:
AlpSLTN
İyi Forumlar.

Bulamadım bungeecord ve serverlistplus

Bulamadım bungeecord ve serverlistplus
Bungeecord ile bunun bir alakası yok ? ama serverlistplus plugini motdmanager gibi bir plugindir belki oyuzden olabilir motd pluginin değiştirebilirsin.

Kimse demiyor BOOMSUZ UTF-8 olmazsa o işaretlerin hata vereceğini...

nSIL YANİ

Kimse demiyor BOOMSUZ UTF-8 olmazsa o işaretlerin hata vereceğini...
Kardeşim sendeki bu zeka akıllara ziyan varyaa oo böyle giderse la motdmanager da fln plugini nasıl UTF-8 yapıcan Skript mi bu??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl