Hocam transparan diye bir renk yok ki :Dhocam saydam olayı yapamıyor muyuz ? o boş yerler görünmesin sekil bozulmadan?
Hocam transparan diye bir renk yok ki :Dhocam saydam olayı yapamıyor muyuz ? o boş yerler görünmesin sekil bozulmadan?
x
renk koymadığımız yerlerin zaten null olarak sayılmamasından bahsettim size boş kaldığı zaman yaptığım şekil bozuk geliyor chatte o null olanlara renk koyduğumda o renklerde görünüyor ve rezalet görüntü oluyor.Hocam transparan diye bir renk yok ki :D
Yapmak istediğiniz şekli tam anlatabilir misinizrenk koymadığımız yerlerin zaten null olarak sayılmamasından bahsettim size boş kaldığı zaman yaptığım şekil bozuk geliyor chatte o null olanlara renk koyduğumda o renklerde görünüyor ve rezalet görüntü oluyor.
x
attığınız yerde cizimi yapıyorum kalan boş yerleri boyamadığım zaman skripte aktardığımda şekil bozuk geliyor illa boş yerleride boyamamız lazım siyah veya beyaz ile boyadığımda chatte berbat görüntü cıkıyor.Yapmak istediğiniz şekli tam anlatabilir misiniz
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!