Çözüldü BungeeCord'lu sunucu Ayar sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 2AdamMC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.907
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2AdamMC

Oyunun sonunda her yol, ayrı bir sondur.
Elmaslar
124
Minecraft
Mr_Gokhan

Discord:

Gökhan#5964

BungeeCord'lu sunucumda 2 tane oyun çalışıyor diğer oyunlara tıkladığımda "ÇakmaLobi"'ye yönlendiriyor nedeni nedir acaba çok merak ettim yardımcı olursanız sevinirim

Buraya bungeecord klasörünü ve mycommand kullanıyorsanız dosyanın içindeki commands klasöründeki expamle veya adını ne koymuşsanız onu atarsanız yardımcı olurum.

Şuanda dışardayım sabaha doğru inceliyebilirim bu arada virüs total eklermisiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[DOUBLEPOST=1501765176,1501703093][/DOUBLEPOST]Hala aynı sorun bi çözemedim :([DOUBLEPOST=1501913599][/DOUBLEPOST]Çözdüm sorunu şimdide bunu veriyo
Kicked whilst connecting to faction outdated server ! I'm still

serverin sürümü ile kullanığınız sürüm uyuşmuyor olabilir (Minecraft Sürümü) :)

yok açıyor sonra kapatınca bidaha açılınca bu hata veriyo[DOUBLEPOST=1502021080,1501916295][/DOUBLEPOST]
Acaba mesela Skyblock'u 1.8x 1.11.x yapamazmıyım​

yok açıyor sonra kapatınca bidaha açılınca bu hata veriyo[DOUBLEPOST=1502021080,1501916295][/DOUBLEPOST]
Acaba mesela Skyblock'u 1.8x 1.11.x yapamazmıyım​
ViaVersion eklentisi ile yapabilirsiniz ama bu eklentileri etkilemez. Yani sunucu jarı 1.8 ise 1.8 ile uyumlu eklentileri destekler.

Teşekkürler bi sorunum daha var mesela buncord localhost:2 bu port çakma lobi
ama bu portu minecrafttan normal olarak mesela ben doğrudan bağlana ipadresi:5 yazarsam factiona atıyor ve login istemiyo bunu kapatan bi plugin varmı teşekkürler.[DOUBLEPOST=1502207921,1502207715][/DOUBLEPOST]Teşekkürler bi sorunum daha var mesela buncord localhost:2 bu port çakma lobi
ama bu portu minecrafttan normal olarak mesela ben doğrudan bağlana ipadresi:5 yazarsam factiona atıyor ve login istemiyo bunu kapatan bi plugin varmı teşekkürler.

Teşekkürler bi sorunum daha var mesela buncord localhost:2 bu port çakma lobi
ama bu portu minecrafttan normal olarak mesela ben doğrudan bağlana ipadresi:5 yazarsam factiona atıyor ve login istemiyo bunu kapatan bi plugin varmı teşekkürler.[DOUBLEPOST=1502207921,1502207715][/DOUBLEPOST]Teşekkürler bi sorunum daha var mesela buncord localhost:2 bu port çakma lobi
ama bu portu minecrafttan normal olarak mesela ben doğrudan bağlana ipadresi:5 yazarsam factiona atıyor ve login istemiyo bunu kapatan bi plugin varmı teşekkürler.
Faction Sunucunuza Girip .yml Dosyalarının Bir Tanesinde
Kod:
bungeecord=false
Vardır bunu
Kod:
bungeecord=true
Yaparsanız Faction Sunucunza Tek Lobiden Giriş Yapılabilir.Factiın Login İstiyorsanız Faction Serverinize Authme Pluginini Kurun
Beğenirseniz İtibar Puanı Vermeyi Unutmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl