Çözüldü Bungeecord'dan Anlayanlar İçeri Gelebilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arifcakmak19

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Minecraft
ArifCakmak
Öncelikle merhabalar sayın adminler moderatorler ve değerli forum kullanıcısı arkadaşlarım.

Malum yaz tatili yaklaşıyor okullar kapanacak biz de arkadaşımla bir karara ulaştık ve
sunucu açmaya karar verdik, ama önceki kadar anlamıyorum. Bungeecord configini yapılandırmama
rağmen bir hata ortaya çıkıyor aşağıdaki gibi ve bungeecord sunucusuna girilmiyor kapalı oluyor
72269

yardım edebilecek arkadaşlarım config dosyasını isterse atarım sıkıntı değil
şimdiden çok teşekkür ediyor geçmiş bayramınız mübarek olsun diyerek konuyu açıyorum.

Hatayla ilgili hata raporu varsa onu atar mısınız

Öncelikle merhabalar sayın adminler moderatorler ve değerli forum kullanıcısı arkadaşlarım.

Malum yaz tatili yaklaşıyor okullar kapanacak biz de arkadaşımla bir karara ulaştık ve
sunucu açmaya karar verdik, ama önceki kadar anlamıyorum. Bungeecord configini yapılandırmama
rağmen bir hata ortaya çıkıyor aşağıdaki gibi ve bungeecord sunucusuna girilmiyor kapalı oluyorEkli dosyayı görüntüle 72269

yardım edebilecek arkadaşlarım config dosyasını isterse atarım sıkıntı değil
şimdiden çok teşekkür ediyor geçmiş bayramınız mübarek olsun diyerek konuyu açıyorum.
Kendi pcne kurmaya çalışıyorsan başlamadan bırak

Configi yeniden yapma gibi şansınız varmı bungeecord güncelleyince config hata verebılıyor silip yeniden kurabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl