Çözüldü BUNGEECORD ZNPCS YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Feyzi8436
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 288
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Feyzi8436

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Minecraft
feyzi
pardon fotoraflar gözükmemiş
Ekran görüntüsü 2024-12-19 152704.webp
Ekran görüntüsü 2024-12-19 152524.webp

Npc komutları sunucu yönlendirmesi yapamaz o spigot sunucuya özel komut girdirir mycommands dan yaparsan /boxpvp yazınca girer örn atıyım

Kod:
bungeecord_ornek:
  command: /skyblock
  type: BUNGEE_TP
  server_name: skyblock

Npc komutları sunucu yönlendirmesi yapamaz o spigot sunucuya özel komut girdirir mycommands dan yaparsan /boxpvp yazınca girer örn atıyım

Kod:
bungeecord_ornek:
merhabalar o kodu mycommanda mı yoksa skripte mi yazıcaz çünkü skriptte çalışmıyor

Kod:
bungeecord_ornek:
merhaba mycommands pluginindede denedim ama olmadı

merhaba znpcs plugini ile bir npc oluşturuyorum npc ye /server boxpvp komudunu ekliyorum ama bilinmeyen komut hatası çıkıyor (not ingilizce bir şekilde) ama elimle chate /server boxpvp yazdıgımda sunucuya aktarıyor sizce neden oluyor?
Ekli dosyayı görüntüle 255708Ekli dosyayı görüntüle 255707
Merhabalar hocam, npc'ye direk /server komutunu atamanız yanlış oluyor. Bunun yerine ZNPCs eklentisinin kendisinde zaten bulunan sunucu aktarma komutunu aşağıya bırakıyorum.

/znpcs action 1 add SERVER <sunucu-adı>

Merhabalar hocam, npc'ye direk /server komutunu atamanız yanlış oluyor. Bunun yerine ZNPCs eklentisinin kendisinde zaten bulunan sunucu aktarma komutunu aşağıya bırakıyorum.

/znpcs action 1 add SERVER <sunucu-adı>
teşekkürler konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl