Çözüldü BungeeCord Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atomickill7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 824
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atomickill7

Züm... Zümrü... Zümrüt...
Elmaslar
348
Minecraft
AtomicKill7

Discord:

atomickill7

Sunucularımı genelde tek sunucu olarak yapıyordum ve bungee kullanmaya karar verdim, ayarlar basit ve net ancak bazı sorunlar var. Onlar hakkında tavsiye istemeye geldim.

Spigot dosyasında bungeecord ve bungee config üzerinde ip-forwardı açmalı mıyım ?
Açarsam lagg olacağını söyleyenler var bu gerçekten doğru mu? test edilmiş bir kaynak bulamadım.
Açarsam ip-forward bypass adı üzerinde bir çok paylaşım var ne gibi bir koruma yapmalıyım.
Açmaz isem Authme üzerinde herkes aynı ip üzerinden görünecek bunu nasıl engelleyebilirim, herkesi kendi ip adresinde tutmak istiyorum.
Açmaz isem ipwhite, bhkoruma, onlyproxy tarzında korumalar var ve hepsinde açıklar olduğu söyleniyor, hangi plugini kullan malıyım?

Merhaba, ben hep sunucularımda ip_forward: true hep açık olarak kullanıdım ve herhangi bir lag yaşamadım.Açıkları kapatmak için batihost koruma plugini var onu kullanabilirsiniz ve ek olarak ipwhitelist'i de kullanmanızı öneririm daha güvenli olur birde spigot.ymlde bungeecord: false olan kısmı bungeecord: true yaparsanız bungeecord dışında girişler kapanır.Sunucuya sadece bungeecord üzerinden giriş yapılır.

Merhaba, ben hep sunucularımda ip_forward: true hep açık olarak kullanıdım ve herhangi bir lag yaşamadım.Açıkları kapatmak için batihost koruma plugini var onu kullanabilirsiniz ve ek olarak ipwhitelist'i de kullanmanızı öneririm daha güvenli olur birde spigot.ymlde bungeecord: false olan kısmı bungeecord: true yaparsanız bungeecord dışında girişler kapanır.Sunucuya sadece bungeecord üzerinden giriş yapılır.
ipwhitelist bypass mevcut. Batihost koruma plugini bungeecord ayarı true ise bug olur diyor.

ipwhitelist bypass mevcut. Batihost koruma plugini bungeecord ayarı true ise bug olur diyor.
BungeeCord kullanan sunucuların spigot.yml de bungeecord: true oluyor batihost koruması ise ipwhitelistdeki açıkları kapatıyor.

BungeeCord kullanan sunucuların spigot.yml de bungeecord: true oluyor batihost koruması ise ipwhitelistdeki açıkları kapatıyor.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bence buna bir göz at. Burada o ayarları false yapmışlar port açığından dolayı.

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl