aslında ben giriş yani /login /register komutlarını yapdıkdan sonra /server komudu kullanmalarını istiyorum ama giriş yapmadan yani kayıt olmadan veya giriş yapmadan /server komudu kullanıyorlar Not: orda /server komudu yok sizin verdiginiz yere baktım böyleAuthMe/config.yml dosyasına girin,
allowedCommands:
- /register
- /login
Buraya girmek istediğiniz komutları yazabilirsiniz.
Bungeecord configde server iznini silin herkestenaslında ben giriş yani /login /register komutlarını yapdıkdan sonra /server komudu kullanmalarını istiyorum ama giriş yapmadan yani kayıt olmadan veya giriş yapmadan /server komudu kullanıyorlar Not: orda /server komudu yok sizin verdiginiz yere baktım böyle
allowCommands:
- /login
- /log
- /l
- /register
- /reg
- /captcha
- /2fa
- /totp
ama bu sefer nasıl geri lobi sunucusuna giricekler?Bungeecord configde server iznini silin herkesten
ama bu sefer nasıl geri lobi sunucusuna giricekler?
ed2na
permissions:
default:
- authme.bypass
logged_in:
- bungeecord.command.server
permissions:
enablePermissionCheck: true
Permissions:
allowCommands: true
whitelist:
- /login
- /register
- /lobby
- /help
blacklist:
- /server # Giriş yapmadan /server komutunu engeller

benjamin17
merhaba benim ismim dc de feyziprkralcandoors2 lütfen buraya istek gönderinMycommand ile komut oluşturun isterseniz discorddan ekleyin ayarlarım ben furkan.ayh
notpatch
permissions:
default:
- bungeecord.command.server
- bungeecord.command.list
admin:
- bungeecord.command.alert
- bungeecord.command.end
- bungeecord.command.ip
- bungeecord.command.reload
o zaman nasıl mesela survivala girdiler nasıl geri /server lobi yazarak lobiye dönecekler?Bungeecord ayar dosyasındaki default grubundaki server yetkisini silin.
Kod:permissions: default: - bungeecord.command.server - bungeecord.command.list admin: - bungeecord.command.alert - bungeecord.command.end - bungeecord.command.ip - bungeecord.command.reload

benjamin17
Herkesin bahsettiği yöntemleri deneyebilirsiniz. Sadece tek bir kişinin yorumuna bakmak yerine herkesin dediği gibi izni silip mycommand ile komut ekleme yapabilirisiniz lobiye ve survivala bu plugini kurarak.o zaman nasıl mesela survivala girdiler nasıl geri /server lobi yazarak lobiye dönecekler?
mycommandın komud eklemesini nasıl yapıcam atar mısınız. Ben bilmiyorum :(Herkesin bahsettiği yöntemleri deneyebilirsiniz. Sadece tek bir kişinin yorumuna bakmak yerine herkesin dediği gibi izni silip mycommand ile komut ekleme yapabilirisiniz lobiye ve survivala bu plugini kurarak.

benjamin17
Komut dosyasına gelip attığım kodu ekleyin. Mycommandı bungecord ve clobi harici tüm sunuculara kurun ve aynı tarzda farklı sunucu eklemeleri yapın.mycommandın komud eklemesini nasıl yapıcam atar mısınız. Ben bilmiyorum :(
bungeecord_survival:
command: /survival
type: BUNGEE_TP
server_name: survival
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!