BungeeCord Yapamadım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jorfiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 190
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jorfiz

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Jorfiz

Discord:

jorfizxd

Beyler bu bungeecord un run.bat veya baslat.bat içindeki kodu ayarlayamadım yardım edebilecek varmı?

Beyler bu bungeecord un run.bat veya baslat.bat içindeki kodu ayarlayamadım yardım edebilecek varmı?
Kod:
@echo off
title BungeeCord
echo.
echo.
echo._________________________________________________________________________
echo.
java -Xms1G -Xmx1G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -Dfile.encoding=UTF-8 -jar Sunucu.jar nogui -nojline
PAUSE

Kod:
@echo off
title BungeeCord
echo.
echo.
echo._________________________________________________________________________
echo.
java -Xms1G -Xmx1G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -Dfile.encoding=UTF-8 -jar Sunucu.jar nogui -nojline
PAUSE
bungeecord bat'ında neden aikar flagler var :thinking: gereksiz ve potansiyel olarak sunucuyu bozabilir

bungeecord bat'ında neden aikar flagler var :thinking: gereksiz ve potansiyel olarak sunucuyu bozabilir
Öyle yapasım geldigi için ben kendim öyle kullanıyorum arkadaşın tercihine bagl kullanıp kullanmamak herhangi bir sebebi yok.

Normal olarak kendi sunucunuzda kullandığınız .bat dosyasını kullanabilirsiniz.

Bungecord .jar ının başlat.bat taki .jar ismi ile aynı olduğundan emin olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl