aldığınız hata nedirBeyler bu bungeecord un run.bat veya baslat.bat içindeki kodu ayarlayamadım yardım edebilecek varmı?
Beyler bu bungeecord un run.bat veya baslat.bat içindeki kodu ayarlayamadım yardım edebilecek varmı?
@echo off
title BungeeCord
echo.
echo.
echo._________________________________________________________________________
echo.
java -Xms1G -Xmx1G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -Dfile.encoding=UTF-8 -jar Sunucu.jar nogui -nojline
PAUSE
takendisiyim
bungeecord bat'ında neden aikar flagler varKod:@echo off title BungeeCord echo. echo. echo._________________________________________________________________________ echo. java -Xms1G -Xmx1G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -Dfile.encoding=UTF-8 -jar Sunucu.jar nogui -nojline PAUSE
gereksiz ve potansiyel olarak sunucuyu bozabilir
Öyle yapasım geldigi için ben kendim öyle kullanıyorum arkadaşın tercihine bagl kullanıp kullanmamak herhangi bir sebebi yok.bungeecord bat'ında neden aikar flagler vargereksiz ve potansiyel olarak sunucuyu bozabilir
ateon

benjamin17
Normal olarak kendi sunucunuzda kullandığınız .bat dosyasını kullanabilirsiniz.Beyler bu bungeecord un run.bat veya baslat.bat içindeki kodu ayarlayamadım yardım edebilecek varmı?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!