Çözüldü Bungeecord | the server you were previously on went down you have been connected to a fallback server

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fhalinkz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.614
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmaslar
616
Minecraft
Fhalinkz

Discord:

Fhalinkz#6825

Selamlar.

Bungeecord, Skyblock ve Lobby sunucularımı makineye kurdum. Gerekli ayarları yaptım. Fakat oyun içersinden Lobby sunucusuna bağlandıktan sonra Skyblock sunucuma geçemiyorum.

/server skyblock komutunu uygulayınca sunucudan atıp başlıktaki hatayı veriyor.

Aşağıdaki bilinen çözümlerin hepsini yaptım.

- Skyblock ve Lobby sunucularımın bukkit.yml dosyasında "connection-throttle: -1" yaptım.
- BungeeCord sunucumun config.yml dosyasında "connection_throttle: 4000" yaptım.
- Makine üzerinden port açtım.
- Skyblock ve Lobby sunucularımın server.properties dosyasında "network-compression-threshold=512" yaptım.

Üstteki çözümleri önermeyin.

-/server komudunu kullanmanızı tavsiye etmıyorum hatta tam aksine engellemenizi tavsiye ediyorum griefler genelde böyle ufak kod açıkları ile yapılıyor

Bungecoord bağlantı hatası ya da bağladığınız sunucu kapalı

Hatayı Türkçe'ye çevirdiğin için teşekkür ederim fakat sorunumun çözümü bu da değil.

+

Konuya eklemeyi unutmuşum.
Skyblock sunucumun konsolundaa giriş yaptığım gözüküyor.

1606306042243.png

Hatayı Türkçe'ye çevirdiğin için teşekkür ederim fakat sorunumun çözümü bu da değil.

+

Konuya eklemeyi unutmuşum.
Skyblock sunucumun konsolundaa giriş yaptığım gözüküyor.

Ekli dosyayı görüntüle 148350
Türkçeye çevirmıyorum sorun bu ya bağlantı hatası var ya da bağlanılan sunucu kapalı bunun başka açıklaması yok

Sunucunun ayar dosyalarını tamamen silip yükledim. Ayarları baştan yaptım. Sorun çözüldü.

Teşekkürler @over_brave

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl