benjamin17
linux_yt
Şuan evde değilim ama öyle yaptığımı hatırlıyorum yinede kontrol ederim yardım için sağolBungecord configinde eklediğiniz sunucuyu dosya ismi olarak ekleyin. İpadresi:port şeklinde ekleme yapın.
Oraya yazdığınız portu normal sunucu dosyalarında ki propeties dosyasında server.port kısmına koyun. Bu port 25565 den farklı olmalı aksi halde bungecord ile çakışır. Yani 25566 koyun. Ardından spigot.yml üstünden bungecord ayarını true yapın.

benjamin17

benjamin17
VDS in eski olması paylaşmak için engel değil. Sunucu klasörlerinde logs kısmına gelip en son dosyayı mclogs isimli siteye logları yazı olarak yükleyip atınvds eski 2012 server olduğu için logu paylaşamıyorum protocollib son sürüm ve paper 1.21.4
linux_yt
VDS in eski olması paylaşmak için engel değil. Sunucu klasörlerinde logs kısmına gelip en son dosyayı mclogs isimli siteye logları yazı olarak yükleyip atın

benjamin17
Bungecord logunu ve ana sunucu logunu ikisini atarsanız sevinirim.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!