Hocam plugin biraz garip. Doysyaları .json içnlerinde bungee diye dosya bulamadım. Mycmd ile deniyorum server lobi yi /lobi deniyorum oda olmuyor belki olur diye.Eklentinizin config dosyasını atar mısınız veya bungeecord diye bir ayar mevcut mu?
plugin çalışmıyor hocam.Lobide znpcs yerine fancynpc kullanmayı dener misiniz?
Hocam deluxehub da [BUNGEE] lobi çalışıyor sunuculara aktraıyor tıklayınca ama npc veya komut kısaltmalarada olmuyor. mycmd ile kısaltsam çalışırmıLobide znpcs yerine fancynpc kullanmayı dener misiniz?
miosett
MyCommand ile kısaltırsanız çalışır şuanlık aktif olarak sunucumda bu sistemi kullanıyorum.Hocam deluxehub da [BUNGEE] lobi çalışıyor sunuculara aktraıyor tıklayınca ama npc veya komut kısaltmalarada olmuyor. mycmd ile kısaltsam çalışırmı
olmuyor hocam 1 saattir bunla uğraşıyorum daha çakmalobiden normal lobiye aktaramadımMyCommand ile kısaltırsanız çalışır şuanlık aktif olarak sunucumda bu sistemi kullanıyorum.
miosett
MyCommand ayar kısmını atar mısınızolmuyor hocam 1 saattir bunla uğraşıyorum daha çakmalobiden normal lobiye aktaramadım
oldu hocam bu reload atmamışımŞöyle bişey yaptım olmadı ?
Ekli dosyayı görüntüle 264851
Bota ekliyorum olmuyor hocam yatype: BUNGEE_TP kısmını bu şekilde yapıyorsunuz dimi?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!