Çözüldü Bungeecord Sunucu Bağlanma ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RiseLand22

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Minecraft
Swereq

Discord:

Okan Seren #1852

Merhaba Arkadaşlar Önecelikle Ben Okan, Nasılsınız Iyisinizdir İnşallah Ben Durumdan Bahsedeyim ;

Bungeecordun en güncel sürümünü kullanıyorum lobiye vb. sunuculara bağlanıyor 1.14.2 survival yapmak istiyorum 1.14.2 versiyonu ile giriyorum lobiye lobiden 1.14.2 spigot sunucusuna bağlanırken bu hatayı alıyorum.

the server you were previously on went down, you have been connected to a fallback server

Bungeecordda Viaversion Var​

Portları bağladığına emin misin?

Bağlantı sağlanamadığı için veya lobilerin kapalı olduğu için bu hatayı alıyorsun

Çakmalobiye giriyorsun çakmalobiden sonra mı bu hatayı veriyor ?
hayır çakmalobiye başarıyla giriyorsun lobiye atıyor sonra 1.14.2 sunucusuna giriyor sonra bi anda çakma lobiye atıyor ve bu hatayı veriyor

the server you were previously on went down, you have been connected to a fallback server

hayır çakmalobiye başarıyla giriyorsun lobiye atıyor sonra 1.14.2 sunucusuna giriyor sonra bi anda çakma lobiye atıyor ve bu hatayı veriyor

Bungeecord viaversion yüklümü

lobi haric tüm bölümleri true yap
Bunu yapmadıysan ipwhitelist de yapmamaısındır onuda yükle
batihost koruma var çakma lobi hariç hepsi false burada sorunu çözdüm saolun bir pluginde kaynaklanıyormuş

ilgilendiğiniz için teşşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl