Çözüldü bungeecord sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan IMasiveHD2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 866
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IMasiveHD2

"Gücünden şüphe edersen şüphene güç verirsin"
Elmaslar
70
Minecraft
GizliBaskan

Discord:

String name = "GizliBaskan";#3269

arkadaşlar flamecord kullanıyorum. Ayarları yapılı ama anlamadığım bir şekilde, sunucuya giriş yapılıyor. Dünya yükleniyor.. > şifreleniyor.. ekranında kalıp
1590109742498.png

bu şekilde zaman aşımına uğruyor? Ne yapmam gerek acaba?

Bu sorun benim sunucumda da var. Haritaları silince kendine geliyor sunucu. Sunucuya ilk girdiğinde hangi sunucuya atıyorsa onun haritalarını bi silip dener misiniz?

Bu sorun benim sunucumda da var. Haritaları silince kendine geliyor sunucu. Sunucuya ilk girdiğinde hangi sunucuya atıyorsa onun haritalarını bi silip dener misiniz?
flamecord yerine bungee kurdum düzeldi ^^

flamecord yerine bungee kurdum düzeldi ^^

Flamecord'mu kuruluydu :) görmemişim tabikide o hata yapar. Ama bungee yerinede dediğim gibi waterfall kur. Botları saldırıları panele yansıtmıyor güzel bir eklenti.

Hocam sunucu da yapı yaparken //Wand lı bir şey yaptım anlamadığım bir şekilde tüm yapı taş oldu ve kendi bilgisayarımdan açtığımdan dolayı oyundan attı sunucu tekrar başlatıldı ve şimdi undo yok diyor ne yapmalıyım bir çözümü yok mudur?

Sanırım büyük bir yapı yapmaya çalıştın. Sunucunda kaldırmamıştır.

Hocam sunucu da yapı yaparken //Wand lı bir şey yaptım anlamadığım bir şekilde tüm yapı taş oldu ve kendi bilgisayarımdan açtığımdan dolayı oyundan attı sunucu tekrar başlatıldı ve şimdi undo yok diyor ne yapmalıyım bir çözümü yok mudur?
Bunun Çözümü Yok Diye Biliyorum. Sunucunun Kapasitesi/Beyni Bunu Kaldırmadığından Atmıştır. Yedeği Alındıysa Kolay İşiniz.

World Edit yerine artık FAWE kullan bu pluginle aynı anda 2 GB Sunucuda bile 60 milyon block copy-paste yapabilirsin.

yedeğin yoksa gg ayrıca fawe kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl