Çözüldü BungeeCord /renk'i tüm sunuculara göre ayarlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YnsCbbrli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.056
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YnsCbbrli

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
15
Minecraft
YnsCbbrli

Discord:

YnsCbbrli#3289

Merhaba benim kullandığım bi /renk skripti vardı.Şu an bungeecord'da geçtim ve bunu tüm sunuculara göre ayarlamak istiyorum.
Mesela: Lobi sunucusunda /renk mavi yazacaktım ve lobi de de Faction da da Skywars da da creative de de chat rengim mavi olacak.
bunu hangi pluginin yardımıyla yapabilirim

Merhaba benim kullandığım bi /renk skripti vardı.Şu an bungeecord'da geçtim ve bunu tüm sunuculara göre ayarlamak istiyorum.
Mesela: Lobi sunucusunda /renk mavi yazacaktım ve lobi de de Faction da da Skywars da da creative de de chat rengim mavi olacak.
Essentials üzerinden ayarlamalısın. Galiba configinden ayarlanıyor

scripti var sanırım

Bu arada cevap verirken tam verirseniz iyi olur.Mesela Skripti var bu linkden indirin gibi.Çünkü böyle cevap verince bir işimize yaramıyor bu cevap.

oyuncunun rengini bir veritabanına kaydedip sonra da diğer sunucuya girdiğinde veritabanından rengi alıp ona göre rengini değiştirmelisin.

Nasıl yapacağımı da anlatsan ne güzel olur :)
oyuncunun rengini bir veritabanına kaydedip sonra da diğer sunucuya girdiğinde veritabanından rengi alıp ona göre rengini değiştirmelisin.

Merhaba,

Dostum benim anladığım kadarıyla renkleri tüm sunuculara ayarlıcaksın,
bunun için o skripti tüm sunucularına yüklemelisin ve o kişi o sunucuda'da seçim yapacaktır.

Merhaba,

Dostum benim anladığım kadarıyla renkleri tüm sunuculara ayarlıcaksın,
bunun için o skripti tüm sunucularına yüklemelisin ve o kişi o sunucuda'da seçim yapacaktır.
istediğim şey 1 tane seçim yapacak oyuncu ve heryerde o olacak renk

Renk verisini MySQL'e kaydederek yapabilirsin.
Renk sistemin bir skript ise skript-db addonunu kullanmalısın.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl