Çözüldü Bungeecord Plugin Sorular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YunusB3Y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.087
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YunusB3Y

Sevgiler, Saygılar Blaze Bey
Elmaslar
309
Minecraft
YunsBEY

Discord:

@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857

Merhaba MC-TR üyeleri

Bugün sizlere birkaç sorum olucak.

1-hub sunucu için bungeecord uyumlu kredi plugini.

2-bir oyuncu mesela skyblock sunucusunda vip aldı. Diğer sunucularda vipi olucak.

3-tüm sunucularda duyuru plugini

4-ayrı ayrı perm verebileceğim bir dönüşüm plugini. (mesela zombiye dönüşecek oyuncu ama bunun için zombi. ol gibi Bi perm lazım olacak)

5-ok efekti plugini ayrı ayrı permli olacak.

6-eğelence plugini ayrı ayrı permli olcak

Aklıma geldikçe yazıcağım.

Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba MC-TR üyeleri

Bugün sizlere birkaç sorum olucak.

1-hub sunucu için bungeecord uyumlu kredi plugini.

2-bir oyuncu mesela skyblock sunucusunda vip aldı. Diğer sunucularda vipi olucak.

3-tüm sunucularda duyuru plugini

Aklıma geldikçe yazıcağım.

Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.
1 - Bunları görmedim varsada bilmiyorum.

2 - Bunları görmedim varsada bilmiyorum.

3- BungeeCord'un /alert komutu tüm sunucularda Genel-Duyuru yapmanızı sağlar fazladan bir eklenti gerekmemektedir.

1-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu eklentide mysql mevcut bunun ile yapabilirsin. (Türkçe eklenti)

2- PermissionEX de globalvip olayı var, groupmanagerden permissionexe geçermisin bilmiyorum.

3- Bungeecordlarda /alert komutu mevcut.

Konu güncellendi ++

Groupmanager den vzgeçmem

1-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yapımcısı: @SYN_T3SL4
2- GroupManager ile imkansız, PermissionEx ile yapılabilir.
3-
eklentisi en iyi Bungeecord duyuru eklentisidir.

Peki diğer yazdıklarım?

Bide PermissionEx ile nasıl yapılır.

Bide mesela ana makineden yani bungeecord dan diğer sunuculara komut gönderiliyormu?

bu eklentiyi yüklüyorsun Bungeecord'a.
NOT: Bungeecord/config.yml dosyasında ip_forward: kısmının true olarak, Diğer sunucuların hepsinin Spigot olup, spigot.yml dosyasında bungeecord: kısmının true olması lazımdır.

Sonra Bungeecord sunucunu yeniden başlat. Config dosyasını ellemene gerek yok ama MySQL bağlaman daha sağlıklı olacaktır.

4- Bu
eklenti işine yarayacaktır.

5-
bu eklentiyi kullanabilirsin.

6-
bu eklenti işine yarayacaktır.

Sana en çok yarayan cevabı en iyi cevap seçersen mutlu olurum.

bu eklentiyi yüklüyorsun Bungeecord'a.
NOT: Bungeecord/config.yml dosyasında ip_forward: kısmının true olarak, Diğer sunucuların hepsinin Spigot olup, spigot.yml dosyasında bungeecord: kısmının true olması lazımdır.

Sonra Bungeecord sunucunu yeniden başlat. Config dosyasını ellemene gerek yok ama MySQL bağlaman daha sağlıklı olacaktır.

4- Bu
eklenti işine yarayacaktır.

5-
bu eklentiyi kullanabilirsin.

6-
bu eklenti işine yarayacaktır.

Sana en çok yarayan cevabı en iyi cevap seçersen mutlu olurum.

İlk yazdığın şey sunucular arsası komut için mi?

5- için daha sade bişey varımdır?

6-için bu eklenti herşeye içeriyor ben sade ce gadgets lazım lag yapmayacak.

Evet. MySQL ile bağlarsan tüm sunucularda geçerli olur.

5-

6- Ben sana şunları atayım beğendiğini seç.

Sağol dostum ama 5. Hani skywars karda olursa onun gibi sade atınca küçük bir efekt olmasını istiyorum.

Gerekli yetkiyi versen yeter.

Her şey için sağol.

Son bir sorum var.
1. Plugini nasıl bungeecord a nasıl bağlıyacağım?
Bide bu plugini bungeye bağlayınca mesela 100 kredim var ben skywars ta vip aldım 20 krediyeha vip i alınca tüm sunucularda 20 kredi azalıyor demi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl