Çözüldü Bungeecord npc ışınlanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreBirer00

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
EmreBirer

Discord:

EmreBirer00

Selam ben bungeecord yükledim ayarladım ve serverde 2 tane oyun var biri skywars biri bedwars lobi de var ben /server skywars yazarak deyilde npc ye sağ tıklıyarak ışınlanmak istiyorum /npc cmdadd server SkyWars yazıyorum ama Inform the system administrator to look in console for error diyor ne yapmam lazım yardım edin

Kod:
skyblock: #sunucu ismi istersende rasgele bi isim yaz
      command: /skyblock #ne yazınca sunucuya ışınlasın
      type: BUNGEE_TP
      server_name: skyblock  #bungeecord config de skyblock ' un ismi ne diye kayıtlı ise

Bunu mesela skywars a ekle
Sonra npc ye eklemek için npc yi seç sonra " /npc cmdadd skyblock " yaz
MyCommand kullanabilirsin

Kod:
      server_name: skyblock  #bungeecord config de skyblock ' un ismi ne diye kayıtlı ise

Bunu mesela skywars a ekle
Sonra npc ye eklemek için npc yi seç sonra " /npc cmdadd skyblock " yaz
MyCommand kullanabilirsin
peki bu komutu mycommand commands exampleyimi yazacam

sunucuda örnek skripti atarmısın o skriptin en alt kısmına yerleştirebilirsin
Bana SkyWars scriptini yazabilirmisin sunucu adı CraftPvP Bungeecord config yml SkyWars Diye Yazılı bide BedWars yaparmısın sunucu adı CraftPvP bungeecord congif yml de BedWars diye geçiyor bana yazabilirmisin

Bana SkyWars scriptini yazabilirmisin sunucu adı CraftPvP Bungeecord config yml SkyWars Diye Yazılı bide BedWars yaparmısın sunucu adı CraftPvP bungeecord congif yml de BedWars diye geçiyor bana yazabilirmisin
Oturup size bunları yapamam, internette kendiniz bulunuz kullanınız. Bizim burdaki amacımız size paket yapmak değil. İnsanların sorunlarına, çözemediği konulara yardım etmek ...

Skript değilmiş pardon, MyCommand/commands.yml'ye girip en sona şunu kopyala:

server_name: skyblock #bungeecord config de skyblock ' un ismi ne diye kayıtlı ise

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl