Çözüldü Bungeecord nasıl kurulur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skylancer

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Selamlar ben 1.12.2 serveri açtım aslında başta klasik survival açtım amacım öyle çok abartılı değilde eski oyuncuları çekme amaçım neyse sonrada skyblock ekledim 2 sorum var şöyle;

1. Oyuncu SkyBlock geçtiğine warp survival marketti vs kullanmasına izin verilmeyip sadece skyblocka özgü item komutları nasıl kullanabilir(Survival içinde geçerli)
2. Mesela diyelim adam skyblocktan geldi survival dünyasından item çalma, marketi kulanmama vs yapmamasını sağlamak için ne yapmalıyım lütfen yardım edin baya aradım bulamadım.

Selamlar ben 1.12.2 serveri açtım aslında başta klasik survival açtım amacım öyle çok abartılı değilde eski oyuncuları çekme amaçım neyse sonrada skyblock ekledim 2 sorum var şöyle;

1. Oyuncu SkyBlock geçtiğine warp survival marketti vs kullanmasına izin verilmeyip sadece skyblocka özgü item komutları nasıl kullanabilir(Survival içinde geçerli)
2. Mesela diyelim adam skyblocktan geldi survival dünyasından item çalma, marketi kulanmama vs yapmamasını sağlamak için ne yapmalıyım lütfen yardım edin baya aradım bulamadım.
senin birşey yapmana gerek yok, Sayın Minecraft bunu yapıyor zaten.

nasıl yani yamıyorki adam survival dnyasına geçip item kasıp geri geliyor skyblocka emin misin yosa bnmi yanlış anladm

Bir ayar vardı o ayarı yapınca başka dünyaya geçince itemleri eski dünyada kalıyordu. Yani her dünya için itemler aynı olmuyordu.
Eğer yanlış anlamamışsam bir sunucuda 2 farklı oyun türü yapmayı düşünüyorsun. Çok sıkıntı çıkarır tavsiye etmem.

Sanırım HUB sunucusu yapmak istiyorsun, yani iki farklı oyun anladığım kadarıyla;
Sunucuna BungeeCord eklentisini yükleyip ayarlarını yaparsan eğer istediğin olacaktır.

Buyur videoyu izleyerek adım adım yapabilirsin :)

Merhaba sanırım siz 1 sunucuda farklı dünyalarda 2 oyun açmaya çalışıyorsunuz. Ki buna da bungeecord denmez.

Her neyse sorunuza geçicem olursak. Şu plugini kullanabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu plugin sayesinde her dünyada wnvanterler farklı olur ve adam warp survivalmarkete fln gitsede aldığı eşya orada kalır. Config içinden 2 3 gibi dünyaların envanterini birleştirebilirsin.

Konunun dışında şu eklentileri kullanarak;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Da dünyalarda ki Chat ve tab 7 ayırabilirsin.

Ayrıca şu eklentiyi kullanarak ;

İstediğin dünyalarda çalışmasını istediğin pluginleri yazarak diğer dünyalarda engellersin.

Aklında bir soru varsa sorabilirsin
Umarım ihtiyacın karşılanmıştır.

özelden ip at yardım edeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl