Çözüldü BungeeCord Nasıl Dünya Yüklenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BaySivasli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 818
  • Etiketler Etiketler
    bungeecord
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BaySivasli

Ziyaretçi
Merhabalar Bungeecord'u kurdum fakat dünya nasıl yükleyeceğim onu anlamadım. internette araştırma yaptım fakat bir sürü bungeecord kurma videosu var o yüzden ya bulamadım yada gözden kaçırdım bana bungeecord a nasıl dünya yükleyebileceğimi anlatabilirmisiniz?

bungeecord genel olarak sunucu aktarımına yarar herhangi bir şekilde dünya atmanıza gerek yok
lobiden mi bahsediyorsunuz?

bungeecord klasöründe world olmaması gerekiyor?
lobiden bahsediyorsun sanırım

lobi sunucuna istediğin dünyayı yükle sonra oyuna girip /mv import dunyaadi normal şeklinde dünyanı sunucuya yükle
/mvtp dunyaadi ile de dünyaya gidebilirsin multiverse core eklentisi gerekir

onu yapmayı biliyorum ama world klasörü gitmiyor

Ekli dosyalar

• ewqeqeqwe.PNG
    ewqeqeqwe.PNG
    58,3 KB · Görüntüleme: 55
onu yapmayı biliyorum ama world klasörü gitmiyor
gitmiyordan kastın sunucuyu açtığında silmiş olsan bile tekrardan mı oluşuyor? bu oyunun kendi düzeni bu konu seni rahatsız etmez
eğer yüklemek istediğin dünyanın adı world ise adını değiştirip tekrar dene

gitmiyordan kastın sunucuyu açtığında silmiş olsan bile tekrardan mı oluşuyor? bu oyunun kendi düzeni bu konu seni rahatsız etmez
eğer yüklemek istediğin dünyanın adı world ise adını değiştirip tekrar dene
hayır dünyanın adı world değil ama beni world de başlatıyor onu nasıl halledeceğim?

hayır dünyanın adı world değil ama beni world de başlatıyor onu nasıl halledeceğim?
zaten üstte onu belirttim world'de başlatır her zaman çünkü ana dünya o
başlamasını istediğin dünyayı importla ve setspawn çek

server propertiesdeki level-name=world'ü değiştirmeyi dene. Veya yüklediğin dünyanın adını world yap.

Tamamdır arkadaşlar yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler halletim tek world ün içindeki dosyaları sildim benim yükleyeceğim dünyayın içindeki dosyaları world e aktardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl