Çözüldü BungeeCord Mesajları Değiştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirqhqnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 290
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emirqhqnn

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Emirqhqnn

Discord:

emirhan.0001

BungeeCord Mesajları nasıl değiştirebilirim örnek
1718369883480.png
bu mesajı nasıl değişebilirim

Bu mesaj spigotun kendi mesajı olması gerekli. Spigot dosyalarını kontrol eder misin?

Spigot.yml, bukkit.yml kullandığın fork’a göre bir dosya daha olmalı purpur.yml veya paper.yml gibi

Kontrol ettim onla alakalı bir şey bulamadım

Bungeecor Mesajlarını Düzenleme: Bazı forklarda bunu düzenleyebiliyordum, Yanlış değilsem flamecord ve aegisde mesajları düzenleyebiliyorduk. Eğer açık kaynak kodu varsa bu yöntemle de değişebilirsiniz.

Spigot Mesajlarını Düzenleme: Spigot.yml, Paper.yml, Purpur.yml, Bukkit.yml dosyalarından mesajları düzenleyebilirsiniz ama maalesef ki hepsini düzenlemek ek eklentiler kullanmanız gerekebilir. EssentialsX, BugFix Skirptleri ve BetterMessages gibi eklentiler ile bunu düzenleyebilirsiniz. Aynı şekilde açık kaynak kodu varsa bunu direkt olarak forkun içinden değiştirebilirsiniz.

Bungeecor Mesajlarını Düzenleme: Bazı forklarda bunu düzenleyebiliyordum, Yanlış değilsem flamecord ve aegisde mesajları düzenleyebiliyorduk. Eğer açık kaynak kodu varsa bu yöntemle de değişebilirsiniz.

Spigot Mesajlarını Düzenleme: Spigot.yml, Paper.yml, Purpur.yml, Bukkit.yml dosyalarından mesajları düzenleyebilirsiniz ama maalesef ki hepsini düzenlemek ek eklentiler kullanmanız gerekebilir. EssentialsX, BugFix Skirptleri ve BetterMessages gibi eklentiler ile bunu düzenleyebilirsiniz. Aynı şekilde açık kaynak kodu varsa bunu direkt olarak forkun içinden değiştirebilirsiniz.
Onların içində bungeecord için mesajlar yoktu, dediklerin eklentileri deneyeceğim.

Spigot.yml purpur.yml paper.yml
Hocam onlar zaten spigot da mesajları değiştirmek için kullanabileceğiniz configler, Yazdığım mesajda bungeecord kısmını tekrar okursan sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl