Çözüldü Bungeecord Lobi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibrahimhakki

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaslar benim bir bungeecord sunucum var sunucuya hem op hem emek skyblock ekledim uanliz soyle.bi sorunum var opskyblocka giriyorum /lobi yazihorum sorun yok ama emek skyblocka firince /lobi yaziyorum unkown command /help hatasi veriyo sebebi ve cozumu nedir yardimci olurmusunuz

SlashServer pluginini bungeecord sunucuna yüklersen olacaktır

Arkadaslar benim bir bungeecord sunucum var sunucuya hem op hem emek skyblock ekledim uanliz soyle.bi sorunum var opskyblocka giriyorum /lobi yazihorum sorun yok ama emek skyblocka firince /lobi yaziyorum unkown command /help hatasi veriyo sebebi ve cozumu nedir yardimci olurmusunuz

Lobi bungeecord ile birlikte gelmez. Bungeecord plugins bölümüne
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
pluginini yükleyiniz ve dosyasından sunucu Lobi ve komut /lobi olarak ayarlayınız.

Kardeşim daha kolay bir yöntemi var bungeecorda SlashServer adlı plugini eklerseniz ve yetkilerini ayarlarsanız bu çok kolay birşekilde yapılabiliyor mycommand yada başka bir plugine ihtiyaç yok

Kardeşim daha kolay bir yöntemi var bungeecorda SlashServer adlı plugini eklerseniz ve yetkilerini ayarlarsanız bu çok kolay birşekilde yapılabiliyor mycommand yada başka bir plugine ihtiyaç yok
Ben sadece görüsümü söyledim kardesim.

Kardes Discorddan Eklermisin
✯《Թ》✯ Ibrahim ☪#6645
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Lobi bungeecord ile birlikte gelmez. Bungeecord plugins bölümüne
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
pluginini yükleyiniz ve dosyasından sunucu Lobi ve komut /lobi olarak ayarlayınız.
Çok Saol Kardes Konu kilit

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl