Çözüldü Bungeecord komutlarını nasıl engelleriz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mehmet_27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 617
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Mehmet_27

Ziyaretçi
Mesela oyun sunucumda komut engelleme plugini var sadece eklediğim komutlar tab tamamlama ile gösteriliyor ve kullanılıyor ama bungeecord pluginlerinin komutları engellenmiyor. bunun için bungeecord eklentisi lazım. bildiğiniz bir plugin varmı sunucuda bungeecord komutlarını tab tamamlamadan gizlemek ve engellemek için. mesela /bungee yazınca tab tamamlaması çıkmayacak ve yasaklı komut olucak.

Engellemek istediğin şeyi örnek olarak ss atabilir misin anlayamadım amacını tam olarak.

Engellemek istediğin şeyi örnek olarak ss atabilir misin anlayamadım amacını tam olarak.
mesela bungeecord sunucum var ve skyblock oyunu var. ben bungeecorda advancedban plugini kurdum örneğin. bu advanced ban komutları global olarak tüm sunucularda çıkıyor mesela adam skyblockta / koyup tab bastığında /ban /tempban /mute gibi komutlar hepsi tab yapınca çıkıyor. ben bunu nasıl engellerim. bu komutların tab ile basıldığında çıkmasını istemiyorum. mesela spigot sunucu için antitab plugini buldum ama bungee için bulamadım

mesela bungeecord sunucum var ve skyblock oyunu var. ben bungeecorda advancedban plugini kurdum örneğin. bu advanced ban komutları global olarak tüm sunucularda çıkıyor mesela adam skyblockta / koyup tab bastığında /ban /tempban /mute gibi komutlar hepsi tab yapınca çıkıyor. ben bunu nasıl engellerim. bu komutların tab ile basıldığında çıkmasını istemiyorum. mesela spigot sunucu için antitab plugini buldum ama bungee için bulamadım
Tab complete değerini -1 yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl