Harun553
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 97
- Minecraft
- HarunBulbull
Discord:
HarunBulbull#8233
Bir kaç ay oluyor, öncedende bir konu açmıştım ama kimse umursamamıştı. Skript ve MyCommand ile gündüze geceye kattık. En sonunda bungeecordu vs. kapattık sadece lobiyi açtık ve /lobi komutu sorunsuz çalıştı. yani kısacası tüm her şey bungeecord ile alakalı.Ne zamandan beri böyle bir sorunla karşı karşıyasınız?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Yetkiniz yok uyarısı alıyorsan bilgin var ise bunu skripte döküp oyuncuların /lobi komutunu kullanmasına izin verebilirsin
Maalesef benim pek bilgim olmadığından yardımcı olamıyorum
Log dosyasını hastabine yükleyip bura atar mısınız büyük bir ihtimalle pluginleriniz çakışıyor dur
Verecegım dosyayı al dene kendı kodlarınıda yaz.
mycommandı fake lobby lobby ve oyunların içine at gene çalışmaz ise mycommadı ellemeden skripte entegre ederk çalıştır. dahada olmazsa.olmayan paketlerinden bir pluginle çakışıyor veya pluginlerinden my command yada bikaç pluginin guncellenmesi gerekir.
Arkadaşlar Yardımlarınız için teşekkürler. Sorun Bungeecorddaymış config kısmını tekrar yaptım, düzeldi.Bungeecord'dan anlamam. Hiç kullanmadım. Hatayı görünce aklıma bu geldi. Eğer bu olmazsa,bunun gibi denemelere devam edebilirsin. Skript ile çözmen,muhtemel gibi geliyor.
Konu Kilit
Son düzenleme: