Çözüldü [BungeeCord] İpban Sorunu Para Ödülü Verilecek.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan goksan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

goksan

Oyna.RegendNW.Com
Elmaslar
160
Minecraft
Goksanxx
Hemen Sorunu Anlatayım Birisine İpban Atınca Servere İpban Atıyoruz Ve Kimse Giremiyor Çözümünü Bilen Arkadaşlar Varsa Yardım Ederse Çok Güzel Olur Karşılığında
Yardım Ettiği Için Para Vereceğim.

Dostum bungeecord yerel bir ip dir yani bungeecord olan sunucuda yani hub sunucularda herkes aynı ip ile giriyor birine banip atarsan herkes ban yer. ben bunu şöyle yapıyorum bungeecordun kendi konsolundan atıyorum banip i advancedban ile.

Dostum bungeecord yerel bir ip dir yani bungeecord olan sunucuda yani hub sunucularda herkes aynı ip ile giriyor birine banip atarsan herkes ban yer. ben bunu şöyle yapıyorum bungeecordun kendi konsolundan atıyorum banip i advancedban ile.
Peki Bot Gibi Şeylerde İşe Yarıyormu :D

Peki Bot Gibi Şeylerde İşe Yarıyormu :D
Bot koruması için neden ip blocker kullanmıyorsun benım sunucuma cok fazla bot atılıyor bende ipblocker ile engellıyorum hatta ddosu bile engellıyor ama manuel yapmalısın.

Bot koruması için neden ip blocker kullanmıyorsun benım sunucuma cok fazla bot atılıyor bende ipblocker ile engellıyorum hatta ddosu bile engellıyor ama manuel yapmalısın.
Yardım Edebilirmisin Skype Falan Varmı ?

Yardım Edebilirmisin Skype Falan Varmı ?
Skype kullanmıyorum ip blocker kullanımı cok kolaydır inan bana googleden indir kur sonra bir saldırı anında nasıl fark edersin? bungeecord'da o kadar mesaj gelirki ip adresi o an fark edersin zaten o ip adresini ip blockerin listesinden bul ve sağ tıkla ve block yazar ona tıklayıp bloke edebilirsin bukadar basit.

Peki Plugin Mi Yoksa Program Mı ?

Program tabiki :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ama emin olun işe yarıyor suanda kullanıyorum +150 sunucumda cok bot oluyor bloke ediyorum kafam rahat :D

Yine Mesaj Atıyorum Kusura Bakma Ama program linki bumu ************

Tamamdır Teşekkürler Deneyeceğim Olursa Mesaj Atacağım.

Sorun çözülmediyse bütün sunucularını Spigot yapıp(Bungeecord hariç) spigot.yml dosyasında bungeecord: true olarak ayarla.

Sorun çözülmediyse bütün sunucularını Spigot yapıp(Bungeecord hariç) spigot.yml dosyasında bungeecord: true olarak ayarla.
Ip whitelist aynı işlevi görmüyormu? eger yanlış biliyorsam düzeltin lütfen ögrenmek isterim.

Ip whitelist aynı işlevi görmüyormu? eger yanlış biliyorsam düzeltin lütfen ögrenmek isterim.
Benim dediğimi yaparsa Authme'de birden fazla hesap göstermesini de kapatmış olur. Ve ayrıca Spigot'ta böyle bir özellik varken neden eklenti?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl