Dotquard
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- Dotquard
Discord:
Dotquard
Dotquard
Dotquard
Örnek bir ss at
Dotquard
aegis ve waterfall varkullandığın bir fork var mı
acablade
dnse ping atinca da ayni seyleri verir zaten. sorunu anlayamadimbungeecord kapatıp sunucuya tıkladığımda "Could not connect to a default or fallback" hatası veriyor bu gayet normal, fakat bunun sonunda bağlanmaya çalıştığı sunucunun(makinenin) IP ve PORT adresini veriyor. nasıl düzeltebilirim? config gibi yerlere baktım fakat bulamadım.
Dotquard
direk birşey olduğunda makinenin ipsini görmek can sıkıcıdnse ping atinca da ayni seyleri verir zaten. sorunu anlayamadim
BloodyX#4069
allowed:
- 127.0.0.1
- 192.168.1.100 (BungeeCord'un bulunduğu sunucunun IP’si)
BloodyX#4069

benjamin17
Bu durumu herhangi bir şekilde engelleyebileceğini sanmıyorum. Bunun yerine velocity kullanabilirsin. Bungecord ve forklarına göre neredeyse hiç açığı yok.bungeecord kapatıp sunucuya tıkladığımda "Could not connect to a default or fallback" hatası veriyor bu gayet normal, fakat bunun sonunda bağlanmaya çalıştığı sunucunun(makinenin) IP ve PORT adresini veriyor. nasıl düzeltebilirim? config gibi yerlere baktım fakat bulamadım.
takendisiyim
acablade
? Interneti yeniden kesfetmedigin surece bir ipyi gizleyemezsin. Bi proxy arkasina koyabilirsin maksimum.direk birşey olduğunda makinenin ipsini görmek can sıkıcı
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!