Çözüldü Bungeecord ip açığı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dotquard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 318
  • Etiketler Etiketler
    .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dotquard

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Dotquard

Discord:

Dotquard

bungeecord kapatıp sunucuya tıkladığımda "Could not connect to a default or fallback" hatası veriyor bu gayet normal, fakat bunun sonunda bağlanmaya çalıştığı sunucunun(makinenin) IP ve PORT adresini veriyor. nasıl düzeltebilirim? config gibi yerlere baktım fakat bulamadım.

1741287794119.webp
çizili alanda ip ve port yazıyor

bungeecord kapatıp sunucuya tıkladığımda "Could not connect to a default or fallback" hatası veriyor bu gayet normal, fakat bunun sonunda bağlanmaya çalıştığı sunucunun(makinenin) IP ve PORT adresini veriyor. nasıl düzeltebilirim? config gibi yerlere baktım fakat bulamadım.
dnse ping atinca da ayni seyleri verir zaten. sorunu anlayamadim

BungeeCord’un config.yml dosyasını aç ve aşağıdaki ayarı yap:
force_default_server: true

config.yml içinde şu ayarın true olduğundan emin ol:
ip_forward: true
Ayrıca, bağlı Spigot/Paper sunucularında (spigot.yml dosyasında) şu ayarı yap:
bungeecord: true

Oyuncuların yalnızca BungeeCord üzerinden bağlanmasını sağlamak için OnlyProxyJoin eklentisini yükleyebilirsin.
config.yml dosyasında sadece BungeeCord’un IP adresini izinli yapmalısın:
Kod:
allowed:
  - 127.0.0.1
  - 192.168.1.100 (BungeeCord'un bulunduğu sunucunun IP’si)

Moderatör tarafından düzenlendi:
Bu durumu herhangi bir şekilde engelleyebileceğini sanmıyorum. Bunun yerine velocity kullanabilirsin. Bungecord ve forklarına göre neredeyse hiç açığı yok.

+ Olarak domainin yani oyna.*.com gibi bir bağlantı ile sunucuya girebilirsen bu domain ile yine VDS e bağlanmaya çalışabilirler yani ip adresinin görünmesi herhangi bir sorun yaratmaz. Normal olarak internette domain sorgula vs yazdığınızda çıkan yere domaini yazdığınızda bağlı olduğu ip adresini size yine verecektir.

BungeeGuard kullanarak bungeecordun alt sunucularına direkt giriş yapmayı engelleyebilirsin
ama antika vintage bungeecord ile uğraşmak yerine velocity kullanman en iyisi olacaktır

sayısal ip gizli saklı bir şey değil, hemen hemen herkes cmdden ping "oyna.bilmemne.com" yazarak herhangi bir sunucunun sayısal ipsini görebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl