Bungeecord İlgili bişey soracam size?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LovenPVP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 663
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LovenPVP

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
33
Merhaba hocam ben bi sunucu açma işine katıldım ama bungeecord ne gibi açıkları var çakmalobbi bağladım yok birsi port açığı var falan diyor bunu nasıl yapabilirim en kolay yoldan

ÇakmaLobi hariç her sunucuna İPWhitelist Plugini Eklemelisin.
ve Console dan

-/ipwl addip ÇakmaLobiSunucuIPsi

şeklinde oyuncuların giriş yapacağı ipyi yazmalısın

Kritik noktalardan biride 3 VDS varsa Tüm İPWhitelistlerinin ipsine VDS iplerini eklemelisin

ÇakmaLobi hariç her sunucuna İPWhitelist Plugini Eklemelisin.
ve Console dan

-/ipwl addip ÇakmaLobiSunucuIPsi

şeklinde oyuncuların giriş yapacağı ipyi yazmalısın

Kritik noktalardan biride 3 VDS varsa Tüm İPWhitelistlerinin ipsine VDS iplerini eklemelisin
Mesela hocam benim sunucum survival ben ayrı makina aldım çakmalobbi için bu dedin puligini sade anasunucuya koydum ondan sonra ne yapmam gerek ?

Mesela hocam benim sunucum survival ben ayrı makina aldım çakmalobbi için bu dedin puligini sade anasunucuya koydum ondan sonra ne yapmam gerek ?
Discorddan verdiğim cevap yetersiz gelirse tekrardan discord üzerinden ulaşabilirsin.

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alert açığı diye bir şey var. Bir sunucuda karşılaşmıştım. Yetkili olan birisinin hesabına girip giriş yapmadan bütün sunucuya duyuru çekiyordum.​

Alert açığı diye bir şey var. Bir sunucuda karşılaşmıştım. Yetkili olan birisinin hesabına girip giriş yapmadan bütün sunucuya duyuru çekiyordum.​
Admin ve default grubundan tüm yetkileri silerse arkadaş bunu önlemeye yeter herhalde

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl