Çözüldü Bungeecord İle Tüm Sunuculara Bağlanıyorum Ama 1 tanesi hariç

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AyCraft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 989
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AyCraft

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
34
bungeecord ile hub sunucu açtım 1.8 sürümlü ve 1.12.2 sürümlü oyunlara sorunsuz aktarıyor ama 1.16.4 sürümlü tekblok skyblock açmak istiyorum ona bağlamıyor şu hatayı veriyor

hata.jpg

bungeecord kullanmadan normal girince girebiliyorum bungeecord ve o oyunun sürümü veya başka birşey mi farklı yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Sürümler uyuşmuyor. BungeeCord.jar güncelle ve tüm oyunlarda olan viaversion eklentisini de.

Sürümler uyuşmuyor. BungeeCord.jar güncelle ve tüm oyunlarda olan viaversion eklentisini de.
via version son sürümü bütün oyunlarda kurulu ama bungeecord.jar 1.8 ve 1.16.4 arası tüm sürümlerle uyumlu olanını bulamadım biliyorsan bana link atabilir misin?

2 sinide denedim gene olmadı neymiş bu teşekkür ederim senide yordum
İkisi de BungeeCord forku BungeeCord.jar ile değiştireceksin fakat neden olmadığını anlamadım eğer direk alıyorsa seni sunucuya porttan bungeecorddan almıyorsa BungeeCord'a da viaversion kurar mısın? Kurulu değilse eğer.

İkisi de BungeeCord forku BungeeCord.jar ile değiştireceksin fakat neden olmadığını anlamadım eğer direk alıyorsa seni sunucuya porttan bungeecorddan almıyorsa BungeeCord'a da viaversion kurar mısın? Kurulu değilse eğer.
Teşekkür Ederim Sorunumu Çözdün

Sorun Çözüldü Konu Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl