Feyzi8436
Koydum Çalışma Masasını
hayır onu demiyorum mesalaLobi sunucusu ayarlarınızda bahsettiğim dosyaları ayarlamanız gerekiyor. Bungecord aradaki bağlantıyı sağlar. Çoğu mesaj vs sunucu ile ilgilidir.
mesajını düzenlemek isterim
hayır onu demiyorum mesalaLobi sunucusu ayarlarınızda bahsettiğim dosyaları ayarlamanız gerekiyor. Bungecord aradaki bağlantıyı sağlar. Çoğu mesaj vs sunucu ile ilgilidir.

benjamin17
Buradaki mesajları felixnodes kullanıyor iseniz değiştirmenizi engelliyor olabilir bu site sağlayıcısı. Ücretsiz hizmetlerde kendi reklamlarını yapmak için bu tarzda düzenleme yerlerini kapatabilirler.hayır onu demiyorum mesala Ekli dosyayı görüntüle 256099Ekli dosyayı görüntüle 256100
mesajını düzenlemek isterim
çözümü yok mudur?Buradaki mesajları felixnodes kullanıyor iseniz değiştirmenizi engelliyor olabilir bu site sağlayıcısı. Ücretsiz hizmetlerde kendi reklamlarını yapmak için bu tarzda düzenleme yerlerini kapatabilirler.
Buradaki dediğim mesajları normal VDS sunucusu üstünden ayarlamaya kalktığımda bağlanmak istediğiniz sunucunun spigot.yml üstündeki messages üstünden değiştiriyorsunuz.

benjamin17
Pek olduğunu düşünmüyorum. Dediğim dosyaları yinede aratıp bulursanız belki değiştirme şansınız olur. Ayrıca whitelistmessages vb plugin aramanız ve sunucuya eklemeniz durumunda düzenleme yapabilirsiniz.çözümü yok mudur?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!