Ender#2000

benjamin17
sorun çözüldü ama başka bir sorun var kicked whitelist connecting the lobi mesajını bungeecorddan nasıl kaldırabilirim NOT: bungeecord.jar dosyası yokEğer lobinizde authme var ise otologin ile atıyor olabilir. Eğer yok ise bungecord config dosyanızı iletiniz.

benjamin17
Bungecord.jar dosyası demek bungecord un dosyası demektir. Sondaki .jar uzantısı dosyanın uzantısı demektir. Örneğin PDF dosyaları olarak dediğimiz dosyalar .PDF uzantılı dosyalardır. Herhangi bir PC de not defteri olarak açtığımız dosyalar .txt uzantılıdır.sorun çözüldü ama başka bir sorun var kicked whitelist connecting the lobi mesajını bungeecorddan nasıl kaldırabilirim NOT: bungeecord.jar dosyası yok
whitelisti ben açtım mesajı düzenlemek istiyorumBungecord.jar dosyası demek bungecord un dosyası demektir. Sondaki .jar uzantısı dosyanın uzantısı demektir. Örneğin PDF dosyaları olarak dediğimiz dosyalar .PDF uzantılı dosyalardır. Herhangi bir PC de not defteri olarak açtığımız dosyalar .txt uzantılıdır.
Bahsettiğiniz mesaj lobiye giriş yaparken oyuncu isminizin whitelist için de olmamasından kaynaklı olabilir. whitelist off yaparak whitelist kapatabilir veya whitelist add oyuncu ismi komudu ile kendinizi whiteliste alabilirsiniz. Ayrıca sürüm uyuşmazlığından kaynaklı olarak bu hatayı alıyorsanız viaversion ve yan eklentileri ile çözebilirsiniz.

benjamin17
Spigot, bukkit .yml dosyalarında birinde olması gerekiyor.whitelisti ben açtım mesajı düzenlemek istiyorum
hayır yani bungeecordda lobi den atıldın mesajını düzenlemek isterimSpigot, bukkit .yml dosyalarında birinde olması gerekiyor.

benjamin17
Lobi sunucusu ayarlarınızda bahsettiğim dosyaları ayarlamanız gerekiyor. Bungecord aradaki bağlantıyı sağlar. Çoğu mesaj vs sunucu ile ilgilidir.hayır yani bungeecordda lobi den atıldın mesajını düzenlemek isterim
Survival sunucunu lobi yap kanka lobiyide survival yap salonuda balkona kat oldu bitti maşallahşimdi ben bungeecordla sunucuma giriyorum ve /server survival yazıyorum survivala beni aktardıkdan sonra sunucudan çıktıgımda ve yeninden bungeecordlu sunucuma girdigimde lobi yerine survivala yani girdigim oyuna atıyor nasıl lobiye ayarlayabilirim?
çözüldü tamam teşekkürler :DSurvival sunucunu lobi yap kanka lobiyide survival yap salonuda balkona kat oldu bitti maşal

benjamin17
İşi doğuştan öğrenen kişilere karşı hayranlığımı belirtiyorum ifadeler ile :)rica ederim @benjamin17 seni seviyorum canım tepkilerine hayran oluyorum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!