Çözüldü BUNGEECORD HER DEFASINDA GİRİŞ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efekefe0908

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Merhaba öncelikle sorunum oyuncular başka bir oyun moduna gidince sonra ./lobi yazarak lobiye dönünce login ve şifre istiyor ben bunun 1 kere yapılmasını istiyorum oda oyuna girerken bunu nasıl engelleyeiblirim?

Merhaba öncelikle sorunum oyuncular başka bir oyun moduna gidince sonra ./lobi yazarak lobiye dönünce login ve şifre istiyor ben bunun 1 kere yapılmasını istiyorum oda oyuna girerken bunu nasıl engelleyeiblirim?
Cakma lobi yap

çakma lobi yapmak istemioyrum başka çözümü yokmu

lobi yazdıklarında önlerine bir menü getir. menüden başka oyuna gitsinler.

ondan bahsetmiyorum dostum anlatamadım veya anlamadın oyuncular başka oyuna gidiyor sonra lobiye dönünce login istiyor

Çakma Lobi'den başka şansın bulunmuyor.​

Böyle bir şeyi ancak MYSQL İle yapabilirim neden diye soracak olursanız şöyle bir şey olabilirdi oyuncu bir komut ile şifreyi sisteme kaydedecek ve oyuna giriş yaptıktan sonra lobiye her geldiğinde şifreyi otomatik girecek ama eğer oyuncu skyblocktayken sunucudan çıkış yaparsa lobi sunucusu bunu bilemeyeceği için hep otomatik giriş yapacak. başka sunucuların dosyalarına da erişemediğimiz için tek çözüm MYSQL oluyor sanırım.

Authme ayarlarında sessionsları aktif ederek yapabilirsin.Giriş yapılan ipyi tanıyor o hesaba aynı ip ile girilirse otomatik giriş yapılıyor.

Sunucun premiumsa mantıklı olur. Değilse mantıksız çünkü leakte o biraz zor ama hani bungeeauth gibi eklentilere göz at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl