Çözüldü bungeecord hatası bi bakarmısınız çözen arkadaşa makine hediyem olucak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Klokia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 951
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Klokia

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
8
merhaba . oncelikle bungeecord kullanıyorum lobi ve faction olarak makineler ayrı herneyse dun yeni bir hammadde ypatık fln copy yapıp paste yaptıktan sonra normal olarak sw çöktü o arada gece 2 fln sunucuyu restart atım sanmışım meger atmamısım çökük konsol duruyormus neyse bekledim bekeldim uyuya kalmısım sabah bi kalktım servere giriyor lobiye fakat lobiden factiona giriş yaparken arazi indiriliyor diyip hata verdi 5 10 kez serveri resetledim

sonra dedimki allah allah servere portlu gireyim dedim bungeecordsuz tek olarak 1.1.1.1.1:25478 gibi neyse girdim factiona dedimki sanırım bungeecorda sıkıntı var dedim.
yada dediim factionda olabilri dedim faction mapler ve pluginleri kopyalayıp sildim sora actım sw lobiden girince girdi dedimki sanaırım factionun pl yad maplerde sıkıntı var dedim sonra pl leri yükledim sunucu gine girdi sanırım maplerde dedim mapalrı koyunca sw giriyor 1 2 sn sonra sunucudan atıyordu crash gibi düşünün log dosyasını isterseniz atarım sonra cok onceden bende olan bir yedegi attım girmeye çalıştım girmedi buyuk ihtimal bungeeecordla baglantısını engelliyen map var sanırım arkadaşlar yardım edermisiniz yardım edene söz makine vericegim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

merhaba . oncelikle bungeecord kullanıyorum lobi ve faction olarak makineler ayrı herneyse dun yeni bir hammadde ypatık fln copy yapıp paste yaptıktan sonra normal olarak sw çöktü o arada gece 2 fln sunucuyu restart atım sanmışım meger atmamısım çökük konsol duruyormus neyse bekledim bekeldim uyuya kalmısım sabah bi kalktım servere giriyor lobiye fakat lobiden factiona giriş yaparken arazi indiriliyor diyip 2 3 sn bekledikten sonra hata verip lobiye atıyordu 5 10 kez serveri resetledim

sonra dedimki allah allah servere portlu gireyim dedim bungeecordsuz tek olarak 1.1.1.1.1:25478 gibi neyse girdim factiona dedimki sanırım bungeecorda sıkıntı var dedim.
yada dediim factionda olabilri dedim faction mapler ve pluginleri kopyalayıp sildim sora actım sw lobiden girince girdi dedimki sanaırım factionun pl yad maplerde sıkıntı var dedim sonra pl leri yükledim sunucu gine girdi sanırım maplerde dedim mapalrı koyunca sw giriyor 1 2 sn sonra sunucudan atıyordu crash gibi düşünün log dosyasını isterseniz atarım sonra cok onceden bende olan bir yedegi attım girmeye çalıştım girmedi buyuk ihtimal bungeeecordla baglantısını engelliyen map var sanırım arkadaşlar yardım edermisiniz yardım edene söz makine vericegim

Bungecorda factionu ekledinmi?

Bungeecoard configten port ip ayarli olduguna bak ip forward true yap faction spigot true yap bungeecoard plugin icinde degisik bir plugin varsa sil dene

Bungeecoard configten port ip ayarli olduguna bak ip forward true yap faction spigot true yap bungeecoard plugin icinde degisik bir plugin varsa sil dene

alakası yok sıfırldan plugin ve map yükledim + portları dogru yaptım sw giriyor arazi indiriliyor diyip atıyor bu arda sorunu çözdüm sorun makinede aynı pluginleri başka makineye taşıyınca çalıştı sunucu

Discord verin yardımcı olmaya çalışırım Az mı çektik Bungeecord dan :D

ciddenmi :D
BayBerkay#3890
buyur reiz

istek attım ?

Son düzenleme:
ciddenmi :D
BayBerkay#3890
buyur reiz

istek attım ?
mc-tr deki degişik harfleri kabul etmiyor ben atıyorum şimdi istek :)

çözüldüyse belirtmeyi unutmayın

iyi forumlar

dc 'den ekleyin yardımcı olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl