Çözüldü bungeecord hata veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROSD

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
1721677696852.png

Arkadaşlar Böyle Hata Veriyor hatalı-config.yml yi koyup başlat.bat ı başlatınca ancak config.yml yi koyunca hata vermeden açılıyor neden yapıyor bunu?

Ekli dosyalar

burdakilerin hepsini 4-5-6 diye yazdım o şekilde de olmadı

Son düzenleme:
burdakilerin hepsini 4-5-6 diye yazdım o şekilde de olmadı
Lütfen sayısal IP paylaşmayın. Sansürlemeniz gerekiyor aksi takdirde konunuz arşive alınabilir.

Gördüğüm kadarıyla survival ve cakmalobi hatalı yazımdan dolayı uyarı veriyor. 37 ve 49. satırda yer alan bölümleri silip tekrar en baştan yapın veya silip onlar olmadan bir test edin ve hatanın buradan kaynaklanıp/kaynaklanmadığını gözlemleyin. Eğer sorun buysa dediğim gibi onları yeniden yapmanız gerecek ve bu zaten zor bir iş değil.

İyi forumlar <3

Lütfen sayısal IP paylaşmayın. Sansürlemeniz gerekiyor aksi takdirde konunuz arşive alınabilir.

Gördüğüm kadarıyla survival ve cakmalobi hatalı yazımdan dolayı uyarı veriyor. 37 ve 49. satırda yer alan bölümleri silip tekrar en baştan yapın veya silip onlar olmadan bir test edin ve hatanın buradan kaynaklanıp/kaynaklanmadığını gözlemleyin. Eğer sorun buysa dediğim gibi onları yeniden yapmanız gerecek ve bu zaten zor bir iş değil.

İyi forumlar <3
tamamdır deneyip geri dönüş yaparım

Hatayı Buldum gözümden kaçmış survivaldan sonrasına fazladan bir boşluk "space" atmışım

İyi forumlar <3
Teşekkürler Yardımın İçin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl