Çözüldü BungeeCord Güvenligi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dumbe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 841
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dumbe

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
9
Minecraft
Dambillan

Discord:

Dumbe#0874

Evet Arkadaşlar Bu Zamanlar Çoğu Yeni Açılan BungeeCord
Tabanlı Sunuculara Saldırı Yapiliyor Grief KickAll Tarzi Saldırılar
Bugün Size Bu Saldırılardan Korunmayı Ögreticeğim

1552582778261.png

BungeeCord Config Deki Server İp Adresimizi
Değiştirip 127.0.0.1 Yapiyoruz
Ve KickAll Client Carttur Curttur Engelleniyor Ve Portlarımız Gizleniyor

Pekii ya BungeeCord ayrı makina da ise ve o makinanın IP adresini bulurlar ise ne olacak ?

Gerçekten bu korumayı yapmayan bir çok sunucu var. Bu ''Rehber'' konusu ile bütün çift çekirdekli sunucu sahipleri kendilerini korumaya alabilirler.​

Pekii ya BungeeCord ayrı makina da ise ve o makinanın IP adresini bulurlar ise ne olacak ?
Bulamazlarki 2 gb bir makinan olur ona bungeecord u kurarsın ve cakmalobi öbür serverine skyblock lobi faction
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten bu korumayı yapmayan bir çok sunucu var. Bu ''Rehber'' konusu ile bütün çift çekirdekli sunucu sahipleri kendilerini korumaya alabilirler.​
Değerli Yorumun İçin Teşekkürler

Hocam ben böyle bişey yapmadim ama ginede port bulun muyor eğer hostunuz Keyubu ise böyle bir şey yapmanıza gerek yok.​

Hocam ben böyle bişey yapmadim ama ginede port bulun muyor eğer hostunuz Keyubu ise böyle bir şey yapmanıza gerek yok.​
Hosttan Hosta Değişir Fakat Portları Gizli Olmayanlar İçin Yapilmiş Birşey

Reis Bende Yakında Bungeecord Kullanacağım ancak anlamadığım şey portlar bulununca ne oluyor

Kısa ve öz. Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl